Uşak'ta Muhtarlara Seminer

Uşak Merkez Mahalle Muhtarları Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen seminere katıldı.
Uşak'ta Muhtarlara Seminer

Uşak Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Uşak’taki 29 Mahalle Muhtarı ve azaları özel bir seminerle bir araya geldi. Atatürk Kültür Merkezinde Düzenlenen ve yaklaşık 2 saat süren seminerde Muhtarlara, Yerel Yönetim Mevzuatı ile ilgili bilgiler aktarıldı. Muhtarlar, aklına takılan soruları bizzat konuşmacılara ileterek anında cevaplar aldı.

İnteraktif olarak ilerleyen programda konuşmacı masasında: Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Mustafa Soba, Uşak Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Yerel Yönetimler Programı hocaları Dr. Öğretim Üyesi Volkan Turan, Öğretim Görevlisi İslam Köseoğlu ve Öğretim Görevlisi Fatih Emet gibi alanında uzman isimler yer aldı.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Belediye olarak muhtarlarımızla sürekli irtibat halindeyiz. Halkımıza hizmet etmek için ortak akıl ve fikir alış verişiyle hareket ediyoruz. Hizmet kalitesinin artması, vatandaşımıza en güzelini sunma noktasında muhtarlarımız vatandaş ile belediyemiz arasında önemli bir görev üstlenmektedir. Biz de, muhtarlarımızın üstlendiği bu göreve katkıda bulunmak için böyle bir seminer düzenledik ‘’ denildi