Uşak'ta köy okulunda sosyal sorumluluk projesi kapsamında seramik etkinliği düzenledi

Uşak'ta bir köy okulunda üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen seramik etkinliği yapıldı. İşte etkinlikten güzel kareler.
Uşak'ta köy okulunda sosyal sorumluluk projesi kapsamında seramik etkinliği düzenledi

Uşak'ta üniversite öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında köy okulunda seramik etkinliği düzenledi. Uşak'ta 35 öğrencinin yer aldığı bir köy okulunda üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk kapsamında seramik etkinliği yapıldı. Seramik sanatını deneyimleyen öğrencilerin mutlu anları kameralara yansıdı.

Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Nadir Zencir köy o kullarında eğitim alan çocukların farkındalığını arttırmayı istedikleri için ve aynı zamanda sanatla iç içe olmalarını sağlamak için böyle etkinliklerin yapılması gerektiğini vurguladı. Çocukları sanatla buluşturan bu etkinliklerin devamlı olması gerektiğini ifade etti. Çocukları seramik sanatı ile tanıştıran üniversite öğrencilerinden sadece biri olan Nadir Zencir bununla gurur duyduklarını belirtti. Önemli açıklamalarda bulundu.

UŞAK'TA KÖY OKULUNDA SERAMİK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Nadir Zencir Uşak'ta bir köy okulundaki 35 öğrenci için seramik sanatı etkinliği düzenleyen öğrencilerden yalnızca biri. Yapılan bu etkinlik ile görüşmelerini belirten Zencir şu ifadeler ile duygularını açıkladı; "Çocuklar burada kendi hayal güçleriyle istedikleri eserleri ürettiler. Kimisi bardak, kimisi tabak, kimileri hayvan şekilleri, kolye, kayık gibi dekoratif malzemeleri yaptılar. Yaratıcı ürünler çıkardılar. Biz, öğrencilerin yaptığı eserleri fırında pişirdikten sonra tekrar buraya getireceğiz. Yaptığımız etkinlik belki çocuklar için ileride sanatla ilgili iyi bir tecrübe, anı olacak." ifadelerini kullandı.

Üniversite öğrencilerinin düzenlemiş olduğu bu etkinlikte yer alan bir başka kişi ise Halkla İlişkiler Bölümü öğrencisi Esra Sanem Taktakoğlu oldu. Taktakoğlu söz konusu sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen seramik etkinliğinin yanında fotoğrafçılık ve tiyatro gibi eğitimlerin de verileceğini açıkladı.

Uşak son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.