Uşak'ta düzenlenecek Modafest için geri sayım başladı!

Uşak Belediyesi bünyesinde hizmet veren UKAMER'in düzenleyeceği ModaFest’in başlangıç tarihi ve program akışı belli oldu.
Uşak'ta düzenlenecek Modafest için geri sayım başladı!

Uşak'ta düzenlenecek Modafest için geri sayım başladı! - Modadan sağlığa, güzellikten sanata pek çok konu başlığı barındıran ve ünlü sanatçıların sahne alacağı ModaFest Uşak  için hazırlıklar başladı. Uşak Belediyesi’nin bünyesinde oluşturduğu Kadın Koordinasyon Merkezi’nin (UKAMER) düzenleyeceği ModaFest’in başlangıç tarihi ve program akışı belli oldu. 

10 HAZİRAN'DA BAŞLAYACAK

Birbirinden özel etkinliklere ve katılımcılara yönelik sürpriz çekilişlere ev sahipliği yapacak olan ModaFest; 10, 11, 12 ve 13 Haziran tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi karşısında bulunan etkinlik alanında ve Atapark konser alanında Uşaklılarla buluşacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, herkesin heyecanla beklediği festivalin programı paylaşıldı. Programa göre festival; 10 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’de yapılan kokteyl programıyla onur konuğu Hülya Koçyiğit eşliğinde açılacak.

Ayrıca dört gün boyunca, Uşak’ta faaliyet gösteren birçok mağazanın standı, etkinlik alanında saat 11.00 itibariyle ilgililerini bekleyecek. 10 Haziran’da Tutku Seramik Atölyesi, 11 Haziran’da Batik Atölyesi, 12 Haziran’da Ebru Sanatı ve 13 Haziran’da ise Polyester Atölyesi festival boyunca 13.00-17.00 saatleri arasında vatandaşlarla bir araya gelecek. Etkinlikler hakkındaki detaylı bilgiler sosyal medya platformlarındaki ''ukamerusak'' hesaplardan takip edilebilecek.