Uşak'ta benzin motorin ve LPG otogaz fiyatlarına zam geldi

Akaryakıt fiyatlarına gelen zam Uşak'ta pompaya yansıdı yeni zamlı fiyat listesi açıklandı.
Uşak'ta benzin motorin ve LPG otogaz fiyatlarına zam geldi

Uşak'ta benzin motorin ve LPG otogaz fiyatlarına zam geldi - Dolar kurunda yaşanan yükseliş nedeni ile akaryakıt fiyatlarına zam furyası yaşanırken ne yazık ki Uşakta gelen zamlardan etkilendi. 

Akaryakıt sektörü temsilcileri tarafından dün açıklanan rekor zam gece yarısı itibari ile pompaya yansırken Uşakta 'da benzin ve motorinin litre pompa satış fiyatı zamlandı. İşte zamlı akaryakıt fiyatları listesi...

UŞAK'TA BENZİN VE MOTORİNE ZAM GELDİ Mİ, ZAMLI POMPA SATIŞ LİTRE FİYATI KAÇ TL OLDU?

Seçim öncesi dolar kurunda başlayan yukarı yönlü hareketlilik seçimden sonra daha da hızlanırken döviz kurundaki rekor hareketlilik pek çok ürüne zam olarak yansıdı. Dolar kuru ve brent petrol fiyatı üzerinden hesaplanan akaryakıt fiyatları da ne yazık ki yaşanan yükselişten olumsuz etkilendi. Dolar kurunun 23 TL barajını aşmasının ardından 81 ilde akaryakıt fiyatlarına rekor zamlar peş peşe gelmeye başladı. 

Bugünden itibaren geçerli olmak üzere akaryakıt istasyonlarında benzinin litre fiyatı 2.70 lira, motorinin litre fiyatı ise 1.37 lira zam yapıldı. 

Gelen zamların ardından Uşak'ta kurşunsuz benzinin litre fiyatı 24,52 TL'ye motorinin litre fyatı ise 22,78 TL'ye yükseldi. LPG Otogaz satış fiyatı ise 10,76 TL olarak uygulanmaya devam ediyor.