Uşak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Uşak'ta resepsiyon düzenlendi
Uşak'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu

Uşak Valiliğince bir otelde düzenlenen resepsiyona, Vali Funda Kocabıyık, AK Parti Uşak milletvekilleri Mehmet Altay, İsmail Güneş, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, askeri erkan, şehit yakınları, gaziler, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Uşak Valisi Kocabıyık, aziz milletin, 97 yıl önce kazandığı bu büyük zaferle bağımsızlığına göz dikmiş olan emperyalist mihraklara unutamayacakları büyük bir ders verdiğini söyledi.

Türk milletinin güçlü, köklü geçmişe sahip tarihinin şan ve şerefle dolu olduğunu belirten Vali Kocabıyık, "Bizlere bu şanlı zaferi kazandıran Kurtuluş Savaşı'mızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Gazi Meclis'imizin tüm üyelerini ve kahraman ordumuzun tüm neferlerini rahmetle ve minnetle yad ediyorum. Aynı şekilde terörle mücadelede ve 15 Temmuz'da verdiğimiz şehitlerimizi şükranla anıyor, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum." dedi.