Uşak Seçim Sonuçları 2023! İlk sonuçlara göre Uşak'ta seçimi kazanan milletvekili isim listesi

Uşak seçim sonuçları gelmeye devam ediyor. Uşak'ta seçimi kazanan milletvekilleri ilk sonuçlara göre netleşmeye başladı.
Uşak Seçim Sonuçları 2023! İlk sonuçlara göre Uşak'ta seçimi kazanan milletvekili isim listesi

14 Mayıs günü sabah 08.00'de başlayan seçimler akşam 17.00'de son buldu. Seçmenler sandıklara giderek vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. YSK tarafından konulan seçim yasağı ise 18.30 itibariyle kaldırıldı. Yasağın kaldırılmasının ardından milyonlarca vatandaş tarafından seçim sonuçları takip edilmeye başlandı. Uşak'ta ilk sonuçlara göre seçimi kazanan milletvekili isim listesi ise belli oldu. Peki Uşak'ta seçimleri kazanan milletvekilleri kimler? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Büyük günün gelip çatmasının ardından oy kullanma işlemleri saat 17.00 itibariyle sona erdi. Yapılan oylamanın ardından ise sandıklar açılmaya başlandı. Kullanılan oyların sayılmaya başlamasıyla birlikte vatandaşlar cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yanında milletvekili seçimlerini de araştırmaya başladı. Uşak ilinde kullanılan oyların ardından milletvekili isimleri de netleşmeye başladı. Peki ilk sonuçlara göre seçimi kazanan milletvekilleri kimler? İşte isimler ve kazanan milletvekili listesi.

UŞAK'TA İLK SONUÇLARA GÖRE KAZANAN MİLLETVEKİLLERİ

Uşak'ta oy kullanma işlemlerinin bitmesiyle birlikte ilk sonuçlar da gelmeye başladı. Buan göre AK Parti Uşak'ta kazanan milletvekilleri İsmail Güneş Yüksek ve Fahrettin Tuğrul oldu. CHP Uşak'ta kazanan milletvekili ise Ali Karaoba oldu. 

Seçim ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip etmek için www.usakgundem.com web sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz. En güncel seçim sonuçları için haber sitemizi takip etmeyi unutmayın. 

İlgili Haberler