Uşak Sağlık camiasında büyük yas

Eşme İlçesi 9 nolu Aile Hekimliğinde görev yapan Aile Hekimi Dr. Mehmet Ünlüer, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.
Uşak Sağlık camiasında büyük yas

Yaklaşık 30 yıldır doktorluk yapan ve meslek yaşamının büyük bir bölümünü Eşme ilçesi halkına adayan ve kendisi de Eşme ilçesinden olan Aile Hekimi Dr. Mehmet Ünlüer (55), evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre; Pazar günü evinde istirahat ederken kalp krizi geçiren Dr. Mehmet Ünlüer, çağrılan ambulansla Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada meslektaşlarının tüm müdahalesine rağmen geri döndürülemeyen Dr. Mehmet Ünlüer’in hayat veda ettiği öğrenildi.

Evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtilen Dr. Mehmet Ünlüer için bugün saat 12.30 sıralarında Uşak İl Sağlık Müdürlüğü önünde bir helalleşme töreni düzenleneceği, daha sonra memleketi Eşme ilçesinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazını ardından toprağa verileceği belirtildi.

Uşak İl Sağlık Müdürü’nden başsağlığı ilanı

Eşme ilçesi ve Uşak Sağlık camiası içerisinde çok sevilen doktorun ani vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayınlayan Uşak İL Sağlık Müdürü Op. Dr. Mehmet Akdağ üzüntüsünü; “Eşme 9 nolu Aile Hekimliğinde görev yapan Dr. Mehmet Ünlüer geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat etmiştir. Ailesi, yakınları ve sağlık camiamıza başsağlığı dileriz” şeklinde dile getirdi. www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak; merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

(SALİH KILINÇ / HABER)