Uşak polisi uyuşturucu tacirlerinin üzerine kartal gibi çöktü

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından helikopter ve narkotik köpeğinin desteği ile yapılan şafak operasyonunda 25 zehir taciri yataklarında basıldı.
Uşak polisi uyuşturucu tacirlerinin üzerine kartal gibi çöktü

İzmir’den gelen helikopter desteğinde yapılan şafak operasyonuna 12 ekip, 50 polis ve narkotik köpeğinin de katılımıyla düzenlenen operasyonda şahısların üstleri, ikametleri ve işyerlerinde yapılan aramalar sonucunda çeşitli miktarlarda; metamfetamin, esrar, sentetik ecza ve bonzai maddeleri ele geçirildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğünce Uyuşturucu Ticareti yapan şahıslara karşı 12 Ekip, 50 Personel ve Narkotik Köpeği Lisa’nın katılımıyla Helikopter destekli olarak gerçekleştirilen operasyon kapsamında; 3 Aydır takipleri yapılan 19 ara yakalamayla birlikte toplam 25 kişiyi kapsayan operasyonda, çok sayıda adrese sabah erken saatlerde baskın yapılarak torbacı olarak tabir edilen zehir tacirleri yataklarında yakalandı. Bu şahısların üstleri, ikametleri ve işyerlerinde yapılan aramalar sonucunda;

2 adet ruhsatsız tabanca, 58 adet fişek, 1 adet hassas terazi, çeşitli miktarlarda; metamfetamin, esrar, sentetik ecza ve bonzai ve Afyon sakızı ele geçirildi. Gözaltında bulunan 6 şahıs hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak” suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.