Uşak polisi hazırladığı video ile hayvan sevgisini gösterdi

Uşak Emniyet Müdürlüğü, “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” nedeni ile hazırladığı bir video ile yine farkındalık yarattı.
Uşak polisi hazırladığı video ile hayvan sevgisini gösterdi

Polisin hayvan sevgisini ve nefes alan her canlının yanında olduğuna vurgu yapan video görüntüleri genç bir kadının yanında küçük bir kızla oğlunun kayıp olduğunu ve bulunması için polisten yardım istediği görüntülerle başlıyor.

Kadının talebi üzerine polis helikopterleri havalanıyor, Teyakkuza geçen polis, havadan helikopterle arama yapıyor. Karadan yapılan aramalar da Rüzgâr, Ulubey ilçesi kanyonlarında bulunan cam teras, antik Blaundus kenti ve Karahallı İlçesindeki Clnadıras köprüsü civarında aranıyor.

Kadının; “Oğlum Rüzgâr kayıp” diyerek ağlaması üzerine, izleyiciler bir erkek çocuğun bulunacağını beklerken, finalde ağaçlık alanda küçük sevimli bir köpek, Uşak Emniyet Müdürlüğünün hayvan koruma birimi olan HAYDİ polislerinin elinde gülümsüyor.

Çevre, doğa ve hayvanlara karşı işlenen suçların önüne geçmek, vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlılığını arttırarak bu mücadeleye paydaş etmek için hazırlanan videoda Uşak’ın tanıtımı da unutulmamış ve polisin nefes alan her canlının yanında olduğuna vurgu yapılmış.

(SALİH KILINÇ / HABER)