Uşak Merkez'de icradan satılık daire ilanı!

Uşak İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilana göre Uşak Merkez'de 143 metrekare daire icradan satılığa çıkarılmıştır.
Uşak Merkez'de icradan satılık daire ilanı!

Uşak Merkez'de icradan satılık daire ilanı: Uşak İcra Dairesi Müdürlüğü Uşak Merkez'de icradan satılık daire için ilan yayınladı. Yayınlanan ilanda satılmasına karar verilen taşınmaza ait cins, mahiyet, lokasyonu gibi önemli vasıfları yer almaştır. Buna göre yayınlanan ilanda satılık daire hakkındaki bilgiler ise haberimizde yer alıyor. 

TAŞINMAZIN  ÖZELLİKLERİ

Uşak il Merkezinde bulunan bu satılık daire ile ilgili yayınlanan ilanda tüm özellikler belirtilmiştir. Buna göre söz konusu satılık daireye ait detaylı bilgiler şöyledir;

"KUYUCAK Mahalle/Köy, 4702 Ada, 6 Parsel, 8 Nolu Bağımsız Bölüm den kain taşınmaz dosya içerisinde bulunan 12/12/2022 tarihli bilirkişi raporuna göre: Keşif esnasında yapılan tespitlere göre parsel üzerinde betonarme taşıyıcı sistemli , bodrum, zemin kat ve üzerinde 9 normal kattan oluşmakta olduğu ilanda belirtilmiştir. Ayrıca her katta 4 adet daire bulunmaktadır. Yapı ana özellikleri bakımından ise günümüz inaat teknolojisine uygun yapılmıştır.

Yani dış yalıtımlı, duvalar alçı boya ve yerlerde seramiktir. Bunun dışında merdivenler mermerk kaplamalı olmakla birlikte çitf asansörlü giriş kapısı ise demir ferforje kapılı. korkuluklar krom, duvarlar alçı boyadır. Yine binanın çevre düzenlemesi ve açık otoparkı da bulunmaktadır. Site içerisinde 8 nolu bağımsız bölüm giriş cephesine bakmaktadır. Giriş kapısı çeliktir. Isınma sistemi ise doğalgaz kombilidir.

Uşak Merkez'de icradan satılık olan söz konusu daire 3 oda 1 salon,1 mutfak 1 wc 1 banyodan oluşmakta, odalar alçı sıva boya, yerler laminant kaplamalı, ıslak zemin yer ve duvarlar seramik kaplı oda kapıları panel kapılı,mutfak dolabı bulunan, kombili ve hesaba esas alanı 143 m2 dir. Yapı IVC yapı sınıfındadır. Aşınma oranı %4 dür.

TAŞINMAZIN ADRES VE DİĞER BİLGELERİ İSE ŞÖYLE;

Adresi : Uşak İli Merkez İlçesi Kuyucak Mahallesi )/ Köyü 4702 Ada 6 Parsel 1. Kat 8 Bağımsız Bölümde Kayıtlı Taşınmaz Uşak Merkez / UŞAK
Yüzölçümü : 3.131 m2 Arsa Payı : 143/5720
Kıymeti : 1.465.654,50 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydında ipotek ve muhtelif haciz şerhleri bulunmaktadır. Ayrıntısı tapu kayıtlarından öğrenilebilir.

Muhammen Bedeli: 1.465.654 ₺

Oda sayısı: 3+1

Bulunduğu kat: 1

Binadaki kat sayısı: 10

İlgili Haberler