Uşak Marangozlar Esnaf Odası Kapadokya'ya Gönderildi

Sivil toplum örgütleri ve esnaf odalarıyla zaman zaman düzenlediği çeşitli yurt içi gezileriyle kültürel hafızayı diri tutan Uşak Belediyesi bu kez Uşak Marangozlar Esnaf Odasını ve ailelerini Kapadokya’ya gönderdi.
Uşak Marangozlar Esnaf Odası Kapadokya'ya Gönderildi

Kültürel hafızayı diri tutan, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını şehir dışı gezilere gönderen Uşak Belediyesi bu kez Uşak Marangozlar Esnaf Odası üyelerini aileleriyle birlikte Kapadokya’ya gönderdi.

15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan hareket eden 180 kişilik ekip geziden dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirip Başkan Cahan’a ve Uşak Belediyesi’ne teşekkür etti. Yıl içerisinde bir çok esnaf odasının kültür turlarına çıkmasına vesile olan Uşak Belediyesi'nin desteklerini işaret eden Uşak Marangozlar Esnaf Odası
Başkanı Ünal Akçura şöyle konuştu:

"Biz üyelerimizi ve ailelerini Kapadokya'ya göndermesi için belediyemize talepte bulunduk. Allah razı olsun Belediye Başkanımız bizi kırmadı ve talebimizi yerine getirdi. Uşak Belediyesi esnaf odalarına yaptığı desteklerle adından sıkça söz ettiriyor. Emeği geçen herkese ve özellikle Başkanımız Nurullah Cahan’a çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Uşak Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın yolcu ettiği grup Kapadokya’ya doğru yola çıktı

DİĞER HABERLER:

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Anıtkabir'e Uğurlandı

Ergenekon Ortaokulu Çanakkale'de