Uşak Mahalleleri'nde Şenlik Var

Uşak Belediyesi tarafından çocukların eğlenceli bir yaz dönemi geçirmesi için düzenlenen “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri dün akşam Dikilitaş Mahallesinde başladı
Uşak Mahalleleri'nde Şenlik Var

Uşak Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında eğlenceyi çocukların ayağına götürmek için gerçekleştirdiği “Mahallede Şenlik Var” etkinliği ilk olarak Dikilitaş Mahallesi’nde yapıldı. Çocuklara yönelik ücretsiz gösteriler düzenlendi.

Uşak Belediyesi tarafından çocukların eğlenceli bir yaz dönemi geçirmesi için düzenlenen “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri dün akşam Dikilitaş Mahallesinde başladı. Başta çocuklar olmak üzere tüm mahalle sakinlerini bir araya getirmesi hedeflenen etkinliklerde çocuk konserleri, çocuk tiyatroları, yarışmalar, balon şov, illüzyon gösterileri, eğitici atölye çalışmaları, şişme oyun parkurları, kostümlü karakterler, palyaço, yüz boyama ve ikramlar yer aldı.

Mahalle şenliklerinin ilkinin Dikilitaş Mahallesinde olduğunu kaydeden Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, programın 31 Temmuz tarihine kadar süreceğini belirtti. Çakın; " Eğlenceyi, coşkuyu ve mutluluğu ayağınıza getiriyoruz. “Mahallede Şenlik Var” sloganıyla başlattığımız etkinliklerimizin ilkini bu akşam Dikilitaş Mahallemizde, Şehir Tiyatromuzun öğretici oyunu ve renkli Altan Show gösteriyle gerçekleştirdik.

31 Temmuz’a kadar sürecek şenliğimizde yarınki adresimiz Kentsel Dönüşüm TOKİ bölgemiz olacak. Tüm çocuklarımızı ve ailelerimizi etkinliğimize bekliyoruz.

Bugün bu mahallemizde yarın başka bir mahallede yapacağız. Şenlikleri 29 mahallemizde bazılarında ortak olmak üzere hepsinde yapacağız. Bunu yaparken de özellikle çocuklarımızın diğer mahalle sakinlerimizin güzel bir vakit geçirdiği kanaatindeyim. Müzik dinliyorlar, bir takım kukla gösterileri veya buna benzer eğlenceleri izliyorlar" dedi.

Başta çocuklar olmak üzere Uşaklılar doyasıya eğlenecek

Yaz tatilin vazgeçilmezi haline gelen "Mahallede Şenlik Var" etkinliği, bazı mahalleleri ortak kapsayarak 8 ayrı program halinde tasarlandı. Etkinlikler, saat 19 30’da başlayacak. 31 Temmuz Pazar günü sona erecek. Birbirinden renkli ve eğlenceli oyun gruplarıyla konuklar, heyecanlı bir atmosfer yaşamış olacak.

“Mahallede Şenlik Var” etkinlik alanları ise şöyle açıklandı:

19 Temmuz Salı, Saat 19.30 Altan Show 20.30 Kent Orkestrası ve Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu gösterisi. Kentsel Dönüşüm TOKİ.

20Temmuz 2022 Çarşamba, Saat 19.30 Altan Show, Saat 20.30 Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Şerafettin Sağıroğlu Eğitim ve Yaşam Merkezi önü.

21 Temmuz 2022 Perşembe, Saat 19.30 Altan Show, Saat 20.30 Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu Halk Konutları Pazar Yeri.

25 Temmuz Pazartesi 2022 Saat 19.30 Altan Show, Saat 20.30 Kent Orkestrası ve Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu.

26 Temmuz Salı 2022 Saat 19.30 Altan Show, Saat 20.30 Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu. Fatih Mahallesi Pazar yeri.

28 Temmuz 2022 Perşembe Saat 19.30 Altan Show, Saat 20.30 Uşak Belediyesi şehir Tiyatrosu. 15 Temmuz Şehitleri Meydanı

31 Temmuz 2022 Pazar Saat 19.30 Altan Show, Saat 20.30, Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu.

(GAMZE BAĞCI / HABER)