Uşak Kurtuluşu Ayyıldızla Karşılıyor

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen Kurtuluş 100. Yıl Etkinliklerinin hazırlıkları tamamlandı. Kurtuluş haftası boyunca milli mücadele ruhunun şehrin dört bir yanında hissedilmesi içinse çalışmalarına devam eden Uşak Belediyesi kenti bayraklarla donatıyor.
Uşak Kurtuluşu Ayyıldızla Karşılıyor

Uşak’ın düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü için kenti yoğun bir program takvimi bekliyor. 26 Ağustos itibariyle başlayacak olan ve tam 10 gün sürecek etkinliklerle kentte coşku yoğun bir şekilde hissedilecek. Tiyatrodan sergiye, gösterilerden konserlere kadar birçok etkinlik Uşak halkıyla buluşacak.

Öte yandan etkinliklerin yanı sıra fiziki olarak da şehri milli bir ruhla donatan Uşak Belediyesi, birçok bölgede sokakları bayraklarla kapladı. Çalışmalarını sürdüren ekipler, bir yandan Türk Bayrakları ile hafızalara kazınacak bir görsel oluştururken diğer yandan da vatandaşlara uzanan bir kampanya başlattı.

HEDEF 30.000 BAYRAK

Uşak Belediyesi’ne ait sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru ile tüm vatandaşlara ev ve iş yerlerine bayrak asma çağrısında bulunuldu. Bayrak seferberliğine katkı sağlamak için sahaya da inen Uşak Belediyesi; başta Genç Kuşak Topluluğu ve Zabıta Müdürlüğü olmak üzere birçok ekiple kapı kapı dolaşarak Türk Bayrağı dağıttı.

Vatandaşların da destek verdiği kampanya kapsamında kent genelinde 30.000’in üzerinde bayrağın dağıtılması hedefleniyor.