UŞAK KANSERLE SAVAŞ DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI

Salgının herkesin hayatını, sağlığını, ekonomisini olumsuz etkilediği şu günlerde Ramazan ayının gelmesiyle beraber yardımlaşma ve dayanışma duygularının artması münasebetiyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere derneğimize teslim edilen gıda paketleri ve nakdi olarak yapılan bağışlardan dolayı katkısını esirgemeyen sivil toplum kuruluşları ve üyelerimiz ile duyarlı vatandaşlarımıza yapmış oldukları katkılardan dolayı şükranlarımızı sunarım.
UŞAK KANSERLE SAVAŞ DERNEĞİ BASIN AÇIKLAMASI

Yapılan yardımlar öncelikle kanser tedavisi gören hastalarımız ile ihtiyaç sahibi olan diğer vatandaşlarımıza ulaştırılmıştır.

Derneğimiz yapılan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması hususunda gerekli titizliği göstermekte olup, bundan sonrada siz değerli vatandaşlarımızın yapacağı maddi ve manevi destekler ile daha iyi hizmet edecektir.

Bu vesile ile hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramını tebrik eder, Ülkemizin ve insanlığın içinde bulunduğu salgından bir an önce kurtulmasına, sağlık ve sıhhat içerisinde nice bayramlara vesile olmasına temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım

                                                              Mehmet KURNAZ

Uşak Kanserle Savaş Derneği Başkanı

İlgili Haberler