Uşak'ın yüksek kesimlerinde karla mücadele mesaisi

Uşak'ta beklenen kar yağışı yüksek kesimlerde etkili olurken Uşak İl Özel İdaresi ekipleri kentin yüksek kesimlerinde bulunan köylerin ulaşıma kapanmasını engelledi.
Uşak'ın yüksek kesimlerinde karla mücadele mesaisi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) Uşaklıları kar yağışına karşı uyarması ile birlikte hazırlıklara başlayan Uşak İl Özel İdaresi ekipleri sahaya çıktı. Uşak’ın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken tedbirleri alarak kentin yüksek kesimlerinde bulunan köylerin ulaşıma kapanmasını engelleyen Uşak İl Özel ekipleri sahadaki çalışmalarına devam ediyor.

UŞAK İL ÖZEL EKİPLERİNİN KAR MESAİSİ

Uşak'ın Merkez Sorkun – Sorkun, Paşacıoğlu, Eskigüney ve Eğlence köyleri grup yolu, Merkez Aşağı Karacahisar, Çamyuva ve Banaz Baltalı, Yukarı Karacahisar grup köy yolu, Yeniceköy, Paşacık, Balcıdamı, Büyükoturak, Karaköse köy yollarında Uşak İl Özel İdaresi ekipleri saha çalışması yaptı. Kentin yüksek kesimlerinde bulunan köy yollarının ulaşıma kapanmaması için 85 çalışan, 13 greyder, 2 tuz serpici kamyon, 5 kar bıçaklı kamyonla harekete geçerek kar yağışının yoğun olduğu köy yollarında 24 saati aşkın bir sürede çalışma gerçekleştirdi.

YOLLAR ULAŞIMA KAPANMADI

Uşak İl Özel İdaresi ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma ile yolların ulaşıma açık tutulduğu bildirildi. Mevsim şartlarına göre ekiplerin müdahalelerinin devam edeceğinin de altı çizilirke Uşak ile diğer illerin bağlantısını sağlayan karayollarında da ulaşım yönünden herhangi bir sıkıntı yaşanmadığı açıklandı.

İlgili Haberler