Uşak'ın Eşme İlçesinde beton mikser devrildi! Sürücüsü yaralandı

Uşak'ın Eşme İlçesinde bulunan Takmak köyünde bir kaza meydana geldi. Beton mikserin sürücüsü yaralandı.
Uşak'ın Eşme İlçesinde beton mikser devrildi! Sürücüsü yaralandı

Uşak' ın Eşme İlçesine bağlı bulunan Takmak Köyünde trafik kazası meydana geldi. Kazada şarampole devrilen beton mikserin sürücüsü ise yaralandı. 

Uşak'ta son dakika trafik kazası meydana geldi. Buna göre Uşak'ın Eşme İlçesine bağlı bulunan Takmak köyünde meydana gelen bu kazada şarampole yuvarlanan beton mikserin sürücüsü yaralandı. Alınan bilgilere göre 30 yaşındaki sürücü beton mikseri Takmak Köyünde şarampole devrildi. Etraftakilerin ihbarı üzerine ise olay yerine 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekipleri geldi. 

UŞAK'IN EŞME İLÇESİNDE KAZA MEYDANA GELDİ

Uşak'ın Eşme İlçesine Bağlı bulunan Takmak köyünde beton mikser sürücüsü şarampole yuvarlandı. Kazayı yaralı olarak atlatan sürücü olay yerine gelen kurtarma ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 30 yaşındaki sürücü ardından Eşme Devlet Hastanesine kaldırıldı.Sürücünün durumunun ise iyi olduğu bilgisi geldi.

SÜRÜCÜ YARALANDI

Uşak'ın Takmak Köyünde meydana gelen bu kazada beton mikserin sürücüsünün yaralandığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Eşme Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gerekli tüm müdahaleler yapıldı. Sürücünün ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Bu tarz haberlerden ve Uşak gündeminden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri ve son dakika haberlerini yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. Bizi takip etmeyi unutmayın.