Uşak Esnafı Sahaya İndi

Uşak Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği tarafından şehrimizde ilk kez esnaf odaları arasında halı saha futbol turnuvası düzenlendi.
Uşak Esnafı Sahaya İndi

Uşak’ta faal olan 16 esnaf odası üyelerinin oluşturduğu takımın katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş birlikte yaparak turnuvayı başlatmış oldular.

“SAYIN CAHAN HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA OLMUŞTUR”

Uşak Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Halı saha Turnuvası Uşak Belediyesi Huzurpark Halı Saha Tesislerinde gerçekleştiriliyor. Uşak’ta faal olan 15 esnaf odası üyesinin oluşturduğu futbol takımları ve bir de Uşak Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği’nin Uşak bürokrasisi destekli futbol takımının katıldığı turnuva hakkında bilgi veren Birlik başkanı Atalay Savaş, Uşak esnafı arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak için böyle bir turnuva düzenlediklerini ve turnuvanın Uşak esnaf tarihinde bir ilk olduğunu vurguladı.

Başlama vuruşu öncesi açıklamalarda bulunan Savaş, “Şu anda Uşak Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’ın biz esnafların bizim yanımızda olmasından dolayı duyduğumuz gururun mutluluğunu yaşamaktayız.

Kendilerimin yoğun programına rağmen biz esnafa vakit ayırması ve turnuvanın açılışında bizlerle birlikte olması da ayrıca mutluluğumuza mutluluk katmıştır.

Uşak esnaf Camiası adına kendisine çok teşekkür ediyor ve bundan sonraki etkinliklerde de mutlaka yanımızda olacağına inanıyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği veUşak Belediyesi’nin ortaklaşa çok güzel bir organizasyon gerçekleştirerek bir ilke imza attıklarını kaydeden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Özellikle esnaf odalarımız arasındaki bu Futbol turnuvasında belediye olarak hem saha anlamında ev sahipliği yapmanın hem de organizasyonu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü Birlikten kuvvet doğar. Ortak akıl her şeyi geliştiriyor güzelleştiriyor.

Başkanımız Sayın Atalay Savaş’ın da ifade ettiği gibi; Uşak Esnaf Odaları Birliğimiz ve esnaf odalarımız, başkanlarımız ile birlikte uşak için güzel projeler ortaya koyduk. Koymaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her daim esnaflarımızın yanında olacağız.

Yıllardır amatör ligde yer alan futbol takımımızı profesyonel lige çıkaracağımıza söz vermiştik. Önce 3. Lig’e sonra da 2. Lig’e çıkardık. Bugün takımımızın sezon açılışı ve Yıldız Tilbe konserimiz olmasına rağmen bu anlamlı günde Uşak esnafımızla birlikte olmak için burada sizlerle birlik oldum ve mutluluğunuzu paylaşmak istedim.

Şehrimiz Her anlamda güzelleşiyor gelişiyor. Bunun bir ayağı da esnaflarımız ve esnaf odalarımız. Ben de esnafımızın bana göstermiş olduğu ilgiden dolayı tüm esnafımıza teşekkür eder, turnuvamızın kazasız belasız centilmence sonuçlanmasını dilerim. Finalde yani kupa töreninde yine siz değerli esnafımızla birlikte olmak istiyorum” şeklinde duygularını dile getirdi.

Turnuva, Cahan ve Savaş’ın vuruşuyla başladı.