Uşak Esnaf Odaları Birlik Başkanlığına Mustafa Korkmaz da “Adayım” dedi

Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, Uşak Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birlik başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Uşak Esnaf Odaları Birlik Başkanlığına Mustafa Korkmaz da “Adayım” dedi

Korkmaz, seçimlerin kaybedeni olmayacağını Pazar günü seçimlerden Uşak esnafının galip çıkacağını vurgulayarak spekülasyonlara ve dedikodulara aldırmadan birlik ve beraberlik içerisinde kalmak istediğinin mesajını verdi.

“Daha iyi projeleri gerçekleştirmek adına adayım”

Birlik Başkanı Atalay Savaş’ın düzenlediği kahvaltılı basın toplantısına katılan Uşak Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, “Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan Uşak Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığı için bende adayım. Bu seçimlerin kaybedeni olmayacak. Ben de kazanacağım. Atalay Başkanım da kazanacak. Kısacası esnaf kazanacak. Atalay’ın grup, Mustafa’nın grup diye bir şey yok.

Birlik başkanı adayları olarak hepimiz buradayız. Atalay Başkanım, ne güzel projelerini anlattı. Bizde bu projeleri gerçekleştirmek ve daha iyilerini yapabilmek adına aday olduk. Burada bulunan tüm oda başkanı arkadaşlarım aday olama hakkına sahiptir” dedi.

“Biz düşman değil kardeşiz”

Spekülasyona ve kötü söze gerek olmadığını kaydeden Korkmaz, “Herkesin hataları vardır. Bunu tek tek açıklamaya hiç gerek yok. Demokratik bir ortamda seçilmiş başkanlarız. Kötü söz, esnafa ve bizlere yakışmaz. İnsanlar bize güvenip yönetime başkan seçmişler.

Atalay Başkanla biz rakibiz. Düşman değiliz. Yarın o seçilir, ben seçilirim. Atalay başkan benimde birlik başkanımdır. Yarın ben yanına gider “”Başkanım benim şu sıkıntım var” diyebilmeliyim. Biz kardeşiz. Biriz, beraberiz. Genç oda başkanlarımın yönetime aday olması beni çok memnun ediyor.

Konuşmamın başında söylediğim gibi bu seçimim kaybedeni olmayacak. Kazananı esnaf olacaktır” şeklinde konuştu.

(SALİH KILINÇ / HABER)