Uşak Emniyetinin sevilen polis için göz yaşları sel oldu

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM)’da görevli Süleyman Kayar (50) için bir tören düzenlendi.
Uşak Emniyetinin sevilen polis için göz yaşları sel oldu

Uşak Emniyet Müdürlüğü binası bahçesinde düzenlenen törene; eşi Sultan, kızı Eda, oğlu Hüseyin Kayar ve diğer yakınları da katıldı.

“Ailesi bize emanettir”

Törende bir konuşma yapan Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer, “Gerek meslek yaşamında gerek özel hayatında örnek bir insan olduğuna şahitlik ettiğimiz kardeşimizle çalışmaktan bizlerde guru duyduk. Onu minnetle hatırlayacak, yokluğunu ve eksikliğini hep hissedecek ve onu hep özleyeceğiz.

Süleyman Kardeşimize Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere teşkilatımız baş sağlığı diliyorum. Onlar artık bizlere emanet. Mekânı cennet olsun. Ruhu şad olsun” ifadeleri ile üzüntüsünü dile getirdi.

“Onun kahraman arkadaşları bıraktığı yerden devam edecek”

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, “Bu milletin ve Devletin yücelmesi için her zaman canından can, kanından kan vermiş olan Kahraman Çalışma Arkadaşlarım…

Bugün yine bir kahraman arkadaşımızın, Süleyman kardeşimizin, evinde geçirmiş olduğu kalp krizi nedeni ile Cenabı Hakka uğurlamak için toplanmış bulunuyoruz. Başta Uşak Emniyet Müdürlüğü olmak üzere tüm polis teşkilatımız ve milletimizin başı sağ olsun diyorum.

Kıymetli kardeşimiz göreve başladığı tarihten bu yana Uşak’ta herkesin sevgilisi haline gelmiş. Herkes tarafından sevilen, sayılan, fikrine ve sözüne güvenilen bir insan olarak tanınmış. Ne güzel ama. Ne güzel bıraktığı bu güzel isme.

Ne mutlu onun geride bıraktığı eşi ve evlatlarına. Böyle bir insanın eşi ve evlatları olmuşlar. Ben sadece şunu söylemek istiyorum. 50 yıllık yaşamına vatan millet sevgisini sığdıran, kanından kan, canından can, emeğinden emek harcayan Kıymetli kardeşimize Yüce Rabbimden rahmet diliyorum.

Sadece şunu söylüyorum. Onun kahraman arkadaşları onun bıraktığı bu ilkeyi, bu ülküyü, bu milletin yücelmesi için, aynı kahramanlıkla, aynı kararlılıkla ve aynı duygu ile görev ifa edeceklerine inanıyorum. Yüce Allah’tan tekrar gani gani rahmet diliyorum” dedi.

Daha sonra Uşak Müftüsü Kazım Güzel’in duası ile merhum polis memuru Süleyman Kayar, İkindi namazında toprağa verilmek üzere, Konya / Beyşehir ilçesine bağlı Akburun köyüne törenle uğurlandı.

Uşak’ta 20 yıl görev yapmış ve herkesin sevgilisi olmuştu

Doğu görevini tamamladıktan sonra 2003 yılında Uşak Emniyet Müdürlüğü kadrosuna atanan merhum polis memuru Süleyman Kayar, kısa sürede tüm Uşak halkının sevgisini ve saygısını kazanmış, Uşak Emniyetinin sembol isimlerinden birisi olmuştu.

Merhum Süleyman Kayar için düzenlenen törene; Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Uşak Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri semiz, İl Müftüsü Kazım Güzel, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, acılı ailesi, sevenleri ve tüm Emniyet Teşkilatına sabırlar dileriz.

(SALİH KILINÇ / HABER)