Uşak Emniyetinin “Babalar Günü” kutlaması duygulandırdı

Uşak Emniyet Müdürlüğü Babalar Günü dolaysı ile farkındalık yaratmak için şehrimizin en merkezi caddelerine astığı pankartlarla “Babalar Günü”nü kutladı.
Uşak Emniyetinin “Babalar Günü” kutlaması duygulandırdı

Pankarttaki yazıları okuyan Uşaklılar hem çok duygulandı, hem de Uşak Emniyet Müdürlüğü’nün bu jestini takdirle karşıladı. Uşak Emniyeti, Can Yücel'in 'Baban Giderse' adlı şiirinin yer aldığı pankartları şehrin meydanlarına astı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan pankartta Ünlü şairimiz merhum Can Yücel’in “Baban Giderse” adlı şiirinde şu dizeler yer aldı:

"Baban giderse, başı dumanlı dağın gider, atan gider, sırtın gider, darda yetişen elin gider, aklın gider, canın gider, öpülecek elin gider, bayram gider. Babalar günü kutlu olsun."

Uşaklı babalardan Emniyet Müdürlüğüne teşekkür

Pankartı gören Uşaklı babalar, Uşak Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli Polis Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan pankartların kendilerini çok duygulandırdığını belirterek; “Uşak Emniyet Müdürlüğü bize büyük bir sürpriz yaptı. Bu jest çok güzeldi. Bizleri unutmadığı için başta Emniyet Müdürümüz Sayın Mesut Gezer olmak üzere tüm Uşak Emniyet teşkilatına çok teşekkür ederiz” şeklinde duygularını dile getirdiler.

(SALİH KILINÇ / HABER)