Uşak Emniyeti Kurban Bayramına Hazır

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşların Kurban Bayramı'nı huzur içinde geçirmeleri amacıyla bir dizi tedbir alındı. 
Uşak  Emniyeti Kurban Bayramına Hazır

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kurban Bayramı süresince il genelinde ek trafik ve asayiş tedbirleri alındığı bildirildi. 

Özellikle ev ve iş yerlerinde olması muhtemel hırsızlık olaylarına karşı belirlenen noktalarda motorize ve yaya ekiplerin 24 saat esasıyla görev yapacağı aktarılan açıklamada, halkın kalabalık olduğu alışveriş yerleri, hayvan pazarları, piknik alanları, park ve bahçelerle pazar yerlerinde kapkaç, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı tedbirler alındığı duyuruldu. 

Kurbanlık hayvan satış noktalarında sahte para kullanımına yönelik önlemler alındığı vurgulanan açıklamada, şehitlik ve mezarlıklarda da ek önlemler alındığı ifade edildi. 

Polis sorumluluk sahası içindeki karayollarında Kurban Bayramı öncesi ve sonrası trafik ekiplerinin 24 saat kesintisiz görev yapacağı kaydedilerek, vatandaşların karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu 155 Polis İmdat hattını arayarak yada 0 505 318 6432 Whatsapp ihbar hattından bildirmeleri istendi.