Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer emekli polislerin ismini künyelere kazıdı

Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer, düzenlediği bir kokteylle Uşak Emniyet Müdürlüğünden emekli 600 polisi ikinci kez bir araya getirdi.
Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer emekli polislerin ismini künyelere kazıdı

Uşak Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen kokteylde bir araya gelen emekli polislerin çok duygulandığı gözden kaçmadı. Gezer, Emniyet Müdürlüğü bahçesine bir ağaç dikeceklerini, ağaca emekli polislerin ad ve rütbelerini gösterir künyeler asılacağını belirterek, emekli polislerin adları ve rütbelerinin kazıldığı künyenin bir eşini de kendilerine hediye etti.

Kamu Yararına Çalışan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Uşak Şubesi Başkanı Mehmet Kurnaz, nazik jestinden dolayı Emniyet Müdürü Gezer’e tüm emekli polisler adına teşekkür etti.

Kokteylde bir konuşma yapan Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer, “Sizler, Emniyet teşkilatımıza bir ömür verdiniz. Her zaman sizlerle bir arada olmak ve sizlere diğer verdiğimizi bilmeniz için ikincisini düzenlediğimiz bu kokteylde Siz değerli büyüklerimizle bir arada olmaktan kıvanç duyuyoruz.

Çok kıymeti olmasa da sizler için bana göre değeri büyük bir hediye hazırladık. Emniyet Müdürlüğü bahçesine diktiğimiz bir ağaca isminizin yazılı olduğu künyeleri asacağız. Müdürlük binasına gelen ve yoldan geçen vatandaşlarımız, rüzgârda künyelerin sesini duydukça sizi anacak” dedi ve künyelerin bir eşini de emekli polislere takdim etti.

Oldukça duygusal anların yaşadığı ve eski meslektaşların bir araya geldiği kokteylde konuşan Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Uşak Şubesi Başkanı Mehmet Kurnaz, “Birkaç ay önce de Müdürümüz Sayın Mesut Gezer, bundan birkaç ay önce yine böyle bir toplantı yapmıştı. Şimdi ikincisi düzenlenen bu toplantıda eski dostlarla ve meslektaşlarla bir araya gelmek çok güzel bir duygu. Genelde emekli polisler olarak hatırlanmayız. Ama bugün bir arada olmak, hatıraları canlandırmak ve o birlik beraberlik ruhunu tekrar yaşamak kadar güzel bir şey yok. Uşak Emniyet Müdürümüz Sayın Mesut Gezer’e bizleri unutmadığı ve bir araya getirdiği için çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

(SALİH KILINÇ / HABER)