Uşak Emniyet Müdürü 395 polise “Cüneyt Arkın çok yaşa” dedirtti

Dün gece ebediyete uğurladığımız Yeşilçamın ünlü oyuncusu Cüneyt Arkın ile Uşak Emniyet Müdürü Gezer arasında ulusal basında yer almış ve hiç unutulmayacak bir anı yaşanmıştı.
Uşak Emniyet Müdürü 395 polise “Cüneyt Arkın çok yaşa” dedirtti

Uşak Emniyet Müdürlüğü görevi öncesi Erzurum Polis Akademi Okulu Müdürü görevinde bulunan Emniyet Müdürü Mesut Gezer’in yaptığı konuşma sonrası; 395 çiçeği burnunda polis “Cüneyt Arkın çok yaşa” diye bağırmıştı.

Konu le ilgili Habertürk’ten Mustafa Şekercioğlu’nun haberi bir çok ulusal basında şöyle yer almıştı:

“Erzurum Polis Okulu'nda yapılan mezuniyet töreninde öğrenciler kendilerine selam gönderen oyuncuya 'Cüneyt Arkın çok yaşa' diye bağırarak karşılık verdi.

Polis okulu mezuniyetinde 'Cüneyt Arkın çok yaşa' diye bağırdılar

2019-08-07

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, Erzurum Polis Akademisi’nde 395 kişi, 6 aylık eğitimden sonra bugün polis olmaya hak kazandı.

Polis Akademi Okulu müdürü emniyet müdürü Mesut Gezer, bugün yapılan mezuniyet törenine Türk sinemasının ünlü ismi Cüneyt Arkın’ı davet etti. Sağlık sorunlarından dolayı Erzurum’a gelemeyeceğini bildiren Arkın, mezun olan tüm öğrencilere selam gönderdi.

Törende konuşan emniyet müdürü Gezer, çektiği filmlerde bir çok kez komiser rolünü oynayan Arkın’ın Türk polisini sevdirdiğini ifade etti. Gezer, Arkın’ın filmlerini izleyen bir çok kişinin polis olmaya karar verdiğini anlattı.

Mezun olan öğrencilere selam gönderen ünlü isme ,395 kişi toplu olarak ‘ Cüneyt Arkın çok yaşa’ diye 3 kez bağırarak, alkışlarla cevap verdiler. “

(SALİH KILINÇ / HABER)