Uşak Emniyet Müdürlüğünde terfi heyecanı ve sevinci

Uşak Emniyet Müdürlüğü'nde, terfi alan 16 polise rütbeleri törenle takıldı. Terfi eden polislerin rütbelerini Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve eşi Hümeyra Gezer taktı.
Uşak Emniyet Müdürlüğünde terfi heyecanı ve sevinci

Uşak’ta, Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez Değerlendirme ve Yüksek Değerlendirme Kurulu Kararı ile 9 Komiser Yardımcısı; Komiserliğe, 2 Baş komiser; Emniyet Amirliği’ne, 2 Emniyet Amiri; 4. Sınıf Emniyet Müdürü’ne, bir 4. Sınıf Emniyet Müdürü; 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne ve 2 3.Sınıf Emniyet Müdürlüğü rütbesine yükselerek İl Emniyet Müdür Yardımcısı oldu.

Terfi eden polislerin rütbesini Gezer Çifti taktı

1 polis 1'inci Sınıf Emniyet Müdürü, 1 polis 2'nci Sınıf Emniyet Müdürü, 7 polis 3'üncü Sınıf Emniyet Müdürü, 7 polis 4'üncü Sınıf Emniyet Müdürü ve 1 polis de komiser rütbesine terfi etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Merkez Değerlendirme ve Yüksek Değerlendirme Kurulları tarafından alınan terfi kararları uyarınca, Emniyet Teşkilatında bir üst rütbeye yükselecekler belirlendi.

Bu kararlar ülke genelinde görev yapan tüm İl emniyet müdürlüklerinde olduğu gibi Uşak İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda da heyecan yaşanmasına sebep oldu.

Hasbahçe Polis Evinde düzenlenen rütbe terfi törenine İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve eşi Hümeyra Gezer, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile bir üst rütbeye yükselen personel ve aileleri katılırken tüm terfi eden personele günün hatırası olarak birer plaket verildi.

Törene eşleri ve çocuklarıyla birlikte katılan bazı personele yeni rütbelerinin yer aldığı apoletlerini eşleri ve çocuklarının takması duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Diğer personele ise yeni rütbelerini Gezer çifti taktı.

Düzenlenen törenle çeşitli rütbelerde ki toplam 16 rütbeli personel, bir üst rütbeye yükselerek terfi etmiş oldu.

Müdür Gezer terfi alan polisleri kutladı

Törende, bir konuşama yapan İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, halkın huzur ve güvenliği için canı pahasına görev yapan bir teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyduklarını belirterek terfi eden personelini kutladı ve yeni rütbelerinde aynı özveri ve kararlılıkla görev yapacaklarından emin olduğunu” belirtti.

Tören fotoğraf çekimi ile son buldu.

(SALİH KILINÇ / HABER)