Uşak Deri Karma OSB Başkanı İbrahim Karahallı güven tazeledi

Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi 8. Olağan Genel kurulu yapıldı. Tecrübeli ve başarılı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı rakipsiz olarak girdiği seçimlerde güven tazeledi.
Uşak Deri Karma OSB Başkanı İbrahim Karahallı güven tazeledi
Uşak Deri (Karma) Organize Sanayi Bölgesi’nin (UKOSB) 8. Olağan Genel Kurul toplantısı , Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. Genel Kurul toplantısına; Vali Yardımcısı Muammer Balcı, Uşak Üniversitesi Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Hakkı Nakilcioğlu, Uşak Deri (Karma) OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, bölge yöneticileri, kamu ve mesleki kuruluşların yöneticileri ve sanayiciler katıldı.

 

Tek liste ile gidilen seçimlerde Başkan İbrahim Karahallı, 2019 yılında kredi faiz oranlarının düşmesi sonucu ekonomide normalleşme dönemine girildiğini, sanayide çarkların döndüğünü ve ekonomide kalıcı istikrar için istihdam ve ihracat heyecanını koruduklarını belirtti.
Karahallı, 2019 yılında gerçekleştirilen faaliyetler ve 2020 yılında yapacakları çalışmalar için de üyelere ayrıntılı bilgiler verdi. Yapılacak yatırımlar, Genel Kurul tarafından oy birliğiyle kabul edildi.