Uşak Defterdarlığı UTSO’yu ziyaret etti

Uşak İl Defterdarlığı bu yıl kutlanacak olan “Vergi Haftası” nedeni ile hazırlıklara başladı. Bu kapsamda ilk ziyaret Uşak Ticaret ve Sanayi odası (UTSO)’na gerçekleştirildi.
Uşak Defterdarlığı UTSO’yu ziyaret etti

Uşak İl Defterdarı Birsen Tokaç, Uşak Vergi Dairesi Müdürü Şaban Özsoy, Uşak Vergi Dairesi Gelir Müdür Vekili Metin Kısa Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir’i ziyaret etti.

Vergi bilincinin geliştirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl Şubat ayının son haftası kutlanan Vergi Haftası programı kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, Defterdar Birsen Tokaç Vergi Haftası kapsamındaki etkinlikler hakkında bilgiler aktardı.

UTSO Yönetim Kurulu Başkanı S. Selim Kandemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, vergi vermenin kutsal bir görev olduğunu, herkesin vergi verme yükümlülüğü olduğunu ve bu bilinç ile hareket edilmesi gerektiğini vurguladı. Kandemir, ülke ekonomisinin büyümesi ve kamu hizmetlerinin daha etkin hale gelmesi için vergiyi doğru ve zamanında ödemenin önemli olduğunu belirtti.