Uşak bir Beyefendisini daha yitirdi

Uşak İl Özel İdaresi Emekli Yazı İşleri Müdürü Davut Karabacak’ın geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Uşak bir Beyefendisini daha yitirdi

Yaklaşık 35 yıldır Uşak İl Özel İdaresi’nde çalışan ve uzun yıllar Yazı İşleri Müdürlüğü yapan Davut Karabacak’ın geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda ettiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre; 3 yıl önce emekli olan Davut Karabacak, tatil için bacanağının İzmir / Özdere’de bulunan yazlığına gitti. Sabah namazı için uyanan Karabacak namazını kıldıktan sonra tekrar yattı. Ancak geçirdiği kalp krizi sonucu gözlerini bir daha açamadı.

Uşak İl Özel İdaresi’nin sembol isimlerinden olan Davut Karabacak, sessiz, işini en iyi şekilde yapan, kimseyi kırmayan, Beyefendi ve yardımsever kişiliği ile Uşak’ta sevilen bir isimdi.

Evli ve 2 çocuk babası Davut Karabacak’ın cenazesinin yarın (21 Temmuz Perşembe)Banaz İlçesine bağlı Kızılcasöğüt Beldesinde kılınacak öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği açıklandı.

www.usakgundem.com İnternet Haber Sitesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, başta acılı ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar dileriz.

(SALİH KILINÇ / HABER)