Uşak Belediyesinden Lokmalı Mevlit Kandili Kutlaması

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan mevlit kandili nedeniyle Uşak halkına lokma dağıttı.
Uşak Belediyesinden Lokmalı Mevlit Kandili Kutlaması

Mevlit kandili nedeniyle Uşak halkıyla buluşan Cahan, Tiritoğlu Parkı’nda lokma dağıtımında bulundu. Halkıyla iç içe olmaktan memnun olduğunu dile getiren Belediye Başkanı böyle özel günlerde birlik olmanın önemine dikkat çekti.

Birlik ve beraberlik vurgusunda bulunan başkan Başkan Cahan, şunları aktardı:

"Hz. Muhammed’i (S.A.V) sevmek ve örnek almak demek, onun insanlığın huzuru ve kalıcı barışı için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak, hayatımıza yansıtmak demektir. Müslümanlar olarak sevgili Peygamberimizi ve onun mesajını her yönüyle doğru tanımalı, insanlığa doğru tanıtmalıyız. Yüce Rabbimizin rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için de duada bulunarak tutum ve davranışlarımızı onun örnek ahlakına ve tavsiyelerine göre şekillendirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin ve İslam aleminin Mevlid Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve tüm insanlık alemine esenlikler getirmesi temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Lokma dağıtımı sırasında açıklamalarda bulunan Cahan, “Mevlit kandilimizi tebrik ederim. Peygamber efendimiz anısına Uşaklı hemşerilerimize lokma ikram etmek istedik. Gün birlik beraberlik günü hemşerilerimize  bu anı anımsatmak ve birliğimizi kuvvetlendirmek adına bu etkinliği düzenliyoruz. Uşak halkıyla birlikte olmaya devam ediyoruz. Milli ve manevi günlerimizde halkımızla birlikte olmaya daha çok özen gösteriyoruz. Tüm halkımızın kandilini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.