Uşak Belediyesi’nden Çocuk Bayramına Özel Şenlik

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Uşak’ta coşkuyla kutlandı. Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hazırladığı 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliği aileler ve çocuklar tarafından büyük ilgi gördü.
Uşak Belediyesi’nden Çocuk Bayramına Özel Şenlik

Uşak 1 Eylül Stadyumu’nda gerçekleşen etkinlikte workshop, çeşitli sahne gösterileri, oyun alanları, bilim show, kukla show, atölye ve sportif faaliyetler yer aldı. Aileler ve çocuklar etkinliklerle eğlenceye doydu.

Halk tarafından yoğun ilgi gören 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da ailesi ile birlikte katıldı. Etkinlik alanında ailelerle ve çocuklarla bir araya gelen Başkan Çakın, çocukların eğlencesine ortak oldu.

Çocuklar Geleceğimiz!

23 Nisan Çocuk Şenliği’nde konuşma yapan Başkan Çakın; “ Öncelikle geldiğiniz için ve bu güzel bayramı bizlerle geçirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Çocuklar bizim her şeyimiz, çocuklar bizim geleceğimiz, çocuklar için Uşak Belediyesi olarak yapabileceğimiz ne kadar etkinlik ve faaliyet varsa ara vermeksizin yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Çakın’dan Çocukkent Müjdesi!

Yaz boyu çocuklar için etkinliklerin devam edeceğini belirten Başkan Çakın, Çocukkent müjdesini vatandaşlarla paylaştı. Yakın bir zaman içerisinde temelinin atılacağını söyleyen Başkan Çakın, ailelerin ve çocukların keyifli bir şekilde vakit geçirebilecekleri bir sosyal alanı şehre kazandıracaklarını ifade etti. Ayrıca Çocukkent projesinin sadece Uşak’a değil bölgeye hizmet edeceğini belirten Başkan Çakın, tekrardan şenliğe katılım sağlayan herkese teşekkür ederek konuşmalarını sonlandırdı.

Başkan Çakın’a ve Belediyeye Teşekkür

Uşak Belediyesi’nin düzenlediği şenliğe katılan aileler yapılan etkinliklerden dolayı belediyeye ve Başkan Çakın’a teşekkür etti. Baharın gelişiyle çocukların da eğlence ve coşkuyla karşıladığı 23 Nisan’ı hep birlikte kutlayan Uşak halkı bu tür etkinliklerin ihtiyaç olduğunu belirterek yaz boyu devam edecek çeşitli etkinliklere katılacaklarını belirttiler.