Uşak Belediyesi'nde devir teslim töreni yapılacak!

Uşak Belediyesi’nde yapılacak olan devir teslim töreni için program açıklandı. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım yapılacak devir teslim töreni ile yeni görevine başlayacak.
Uşak Belediyesi'nde devir teslim töreni yapılacak!

Uşak Belediye Başkanlığı için gerçekleştirilen seçimden zaferle çıkan isim olan Özkan Yalım’ın yeni görevine başlamasına dair yapılacak törene dair ayrıntılar belli oldu. Uşak Belediyesi tarafından yayınlanan yeni programa göre 4 Nisan Perşembe Günü Özkan Yalım Uşak Belediye Başkanlığını teslim alacak ve görevine de fiilen başlamış olacak.

UŞAK ADLİYESİ’NDE MAZBATASINI ALACAK

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım 4 Nisan Perşembe günü saat 15:00’da Uşak Adliyesi’nde bulunan İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alacak. Mazbatayı alacak olan Özkan Yalım’ın Uşak Belediye Başkanlığı resmen başlayacak. Bunun ardından saat 16:00’da Uşak CHP İl Binasının önünde buluşma gerçekleşecek. Özkan Yalım’ın da katılacağı bu buluşma ile beraber Özkan Yalım vatandaşların da katılacağı yürüyüş ile Uşak Belediyesi’ne gidecek.

DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILACAK!

Uşak Belediyesi’nde saat 17:00’da ise devir teslim töreni yapılacak. Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’a Uşak Belediye Başkanlığını siyasi nezaket gereği eski başkan Mehmet Çakın’ın teslim etmesi bekleniyor.

SON KONUŞMA UŞAK BELEDİYESİN’DE

Uşak Belediye Başkanlığı için teslim töreninin yapılması ile beraber Uşak Belediyesi’nde Özkan Yalım dönemi başlamış olacak. Törenin ardından Uşak Belediyesi önünde Özkan Yalım’ın bir konuşma yaparak Uşaklılara teşekkür edip genel hatları ile yapacaklarını açıklaması bekleniyor.