Uşak Belediyesi Uyardı; Dikkatli Olun!

Uşak Belediyesi uyardı: “Belediyemiz hiçbir suretle yardım ve benzeri konularda para talep etmez. Halkımıza dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulunuyoruz.”
Uşak Belediyesi Uyardı; Dikkatli Olun!

Uşak Belediyesi tarafından yazılı bir basın açıklaması yapılarak, Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın, başkan yardımcılarının ve belediyenin ismini kullanarak dolandırıcılık yapmak isteyen kişilere karşı dikkatli olunması çağrısında bulunuldu.

Uşak Belediyesi adına çeşitli bahanelerle para toplanmak istendiğinin paylaşıldığı açıklamada, belediyenin hiçbir suretle vatandaştan para istenmesinin söz konusu olmadığı vurgulandı.

Yapılan açıklamada, “Belediyemizin ismi kullanılarak hemşehrilerimizden para toplanmak istendiği tespit edilmiştir. Yardım veya benzeri hiçbir sebep ile belediyemiz tarafından para istenmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Bu tarz dolandırıcılık olaylarına karşı dikkatli olunmasını, böyle bir durumla karşılaşılması halinde 153 üzerinden belediyemize ve 155 üzerinden Polis ekiplerimize ulaşılmasını önemle rica ederiz.” denildi.