Uşak Belediyesi'nden Hizmet Turu

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, AK Parti Uşak Teşkilatı ve Belediye Meclisi Üyeleriyle kentte gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceledi. Uşak’ın çehresini değiştiren hizmetler tüm detaylarıyla paylaşıldı.
Uşak Belediyesi'nden Hizmet Turu

Dört yıl gibi bir zaman diliminde çok sayıda projeyi hizmete açan ve açmaya hazırlanan Uşak Belediyesi'nin kentin farklı noktalarındaki hizmetleri misafirlerini ağırladı.

Bizzat Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın eşlik ettiği AK Parti Teşkilatı ve Belediye Meclisi
Üyeleri biten ve yapımı süren çalışmaları yerinde inceledi. Projeler hakkında bilgi paylaşımının ve fikir alışverişinin yapıldığı gezi kapsamında Kentpark, Yeni Üst Geçitler, Dikilitaş ve Aybey Mahalle Konakları, Yeni Hal Binası, Çevre Yolları ve Selçuklu Köprülü Kavşağı gibi yirmiye yakın farklı noktaya gidildi.

Uşak'ın hizmette
çığır açtığını kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Kentimiz her açıdan bambaşka bir görünüme kavuştu. Uşak artık hizmeti örnek alan değil, hizmette örnek olan bir konumda. Yaptığımız çalışmalarla daha yaşanılır bir Uşak inşası gerçekleştiriyoruz. Modern ve geleceğe dönük, yarınların muhtemel sorunlarına öncü çözüm getiren, vizyon projelerle hemşerilerimizin taleplerine kulak veren bir yönetim anlayışına sahibiz. Her zaman dile getirdiğimiz gibi, yüce gönüllü Uşak halkımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler de bugün değerli teşkilatımızla ve meclis üyelerimizle projelerimizin son durumlarını birlikte inceledik ve fikir alışverişlerinde bulunduk." dedi.

Başkan Cahan,
çevre yollarından köprülü kavşaklara, spordan sosyal ve kültürel alanlara kadar her konuda halkla birlikte karar alarak ilerlediklerini ve kalite ile özgünlüğü öncelik saydıklarını kaydetti. Uşak'ın pek çok konuda lider bir konuma gelmesini hedeflediklerini belirtti. Cahan daha güçlü bir Türkiye'nin ve daha yaşanılır bir Uşak'ın birlik ve beraberlik içerisinde inşa edileceğine vurgu yaptı.

Başkan Rehberliğinde Hizmet Turu

Uşak'ta belediyecilik anlamında önemli çalışmaların yapıldığını kaydeden AK Parti Uşak İl Başkanı Mehmet Çakın, "Her ne kadar hepimiz Uşak'ta yaşıyor olsak da ayrı bölgelerde ikamet ediyor veya çalışıyoruz. Bu nedenle belli destinasyonlar arasında gidip gelen yaşam öykümüzde pek çok projenin farkında olmayabiliyoruz. Uşak Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan'ın rehberliğinde yapmış olduğumuz tur ile yapılan faaliyetleri tüm detaylarıyla görme imkanımız oldu. AK Parti belediyeciliğinin hizmetteki farkına hep birlikte şahit olduk ve bunu vatandaşlarımıza anlatmamız gerekiyor. İnşallah hükümetimizin destekleriyle ve bizzat katkılarıyla ülkemizde, şehrimizde gerçekleştirilen dev yatırım hamlelerini hemşerilerimizle hep birlikte paylaşacağız. Uşak görülmemiş bir hizmeti görüyor. Tekrardan teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Projelerin son durumlarının incelendiği ve gelişmelerin paylaşıldığı program Kayaağıl Termal Tesisinde d
üzenlenen toplantı ile devam etti.