Uşak Belediyesi Kur’an Tilaveti ve kandil programı düzenledi

Üç aylara girilen bu özel günde Regaip Kandili idrak ediliyor. Regaip Kandili vesilesiyle Uşak Belediyesi bir Kur'an-ı Kerim Tilaveti düzenledi.
Uşak Belediyesi Kur’an Tilaveti ve kandil programı düzenledi

Uşak Belediyesi, Regaip Kandili'nin kutlandığı 26 Ocak 2023 tarihinde kentlilere dini programlar düzenlemeye devam ediyor. Üç Ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili'nde belediye tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde '3 Aylara Özel Kur’an’ı kerim Tilaveti ve Mevlit Programı' düzenledi. 

ÖDÜLLÜ HAFIZ PROGRAMA KATILDI

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 'Üç Ayların Manevi İklimine Kur’an Ziyafeti ile Giriyoruz' başlıklı programa Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, Uşak İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Uşak İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Fahri Semiz ve çok sayıda Uşaklı katılım gösterdi. Uşak Belediyesi, Üç Aylara girilen tarihte düzenlenen '3 Aylara Özel Kur’an’ı kerim Tilaveti ve Mevlit Programı' kapsamında Dünya Kur’an Okuma Şampiyonu Uşaklı Hafız Yaşar Çuhadar ile birlikte ödüllü hafızları ağırladı. Uşaklılar, İslam alemi için büyük önemi taşıyan ve maneviyatı ile gönülleri kaplayan Regaip Kandili'ne Üç Aylara Kur’an Tilaveti programı kapsamında mevlit ve dualarla girdi. Uşaklılar dini maneviyatı yüksek bu günde düzenlenen programla ibadetlerini de yerine getirdi. 

BELEDİYE BAŞKANI İYİ DİLEKLERDE BULUNDU

Belediye tarafından gerçekleştirilen 'Üç Ayların Manevi İklimine Kur’an Ziyafeti ile Giriyoruz' başlıklı programın ardından konuklara hediyelerini Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve diğer protokol üyeleri takdim etti. Belediye Başkanı Çakın, rahmet ve mağfiret iklimi olan üç ayların tüm hemşerilerimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diledi. İyi dilekler ve kandil kutlamalarının ardından programa son verildi.

(SALİH KILINÇ / HABER)