Uşak Belediyesi duyurdu! Ramazan ayı gıda paket başvuruları başladı!

Uşak Belediyesi tarafından dün yapılan açıklama ile birlikte Ramazan ayına oldukça kısa bir zaman kala ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yapılacağı öğrenildi.
Uşak Belediyesi duyurdu! Ramazan ayı gıda paket başvuruları başladı!

Her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan ayına kısa bir zaman kala ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için çalışmalar yapılmaya başlandı. Açıklamalara göre vatandaşlara destek olmak amacı ile Ramazan aylarında evlerine temel ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına tüm ürünlerin yer aldığı bir koli hazırlanmaktadır. Hazırlanan bu koliye göre içerisinde bir ailenin ihtiyaç duyduğu yağ, bakliyat, şeker, un gibi pek çok ürün hazır edilmektedir. 

Uşak Belediyesi tarafından da her sene olduğu gibi bu sene de yardım başvurularının yapılmaya başlandığı açıklandı. Gelen duyuru ile birlikte Ramazan'a kısa bir zaman kala ihtiyaç sahipleri vatandaşlara ulaşabilmek adına çağrılarda bulunulmaktadır. 

YARDIM KOLİLERİ BAŞVURULARI BAŞLADI! 

Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuru ile birlikte başvurularının başladığını belirten Uşak Belediyesi, "Manevi iklimin ayında tebessümlerimiz buluşuyor; dayanışma ruhu can buluyor. Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırılacak gıda kolileri için başvurular başladı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, e-devlet üzerinden çıkartılabilen SGK hizmet dökümü, nüfus kayıt örneği ve ikametgah adresi ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'müze gelerek başvurularını yapabilir." şeklinde yaptığı açıklama ile birlikte başvuru yapmak isteyen kişileri yönlendirdi. 

Tüm bunların yanı sıra 65 yaş ve üzeri vatandaşların ise başvurulara herhangi bir şekilde ihtiyaç duymadan yalnızca T.C. kimlik kartları ile gelmelerinin yeterli olduğu açıklandı. 

İlgili Haberler