Uşak Belediyesi duyurdu! Gurbetçi Festivali için kayıtlar başladı

Pek çok etkinliğin yer alacağı gurbetçi festivali için Uşak Belediyesi tarafından bugün sosyal medyadan duyuru yayımlandı.
Uşak Belediyesi duyurdu! Gurbetçi Festivali için kayıtlar başladı

Uşaklı vatandaşlar için etkinlikler ve gösteriler ile dolu dolu geçecek 3 gün için Uşak Belediyesi tarafından duyuru yayımlandı. Yapılan açıklamalara göre Gurbetçi Festivali için vatandaşlara kayıtların başladığı ifade edildi. Belediye tarafından kayıtlar hakkında merak edilenlere yanıt verilirken, festivalde başvurular sonucunda yer alınabileceği ifade edildi. 

UŞAK BELEDİYESİ DUYURUYU YAYIMLADI!

Yapılacak olan festivale ilişkin belediye tarafından "Renkli gösterilere, kültürel faaliyetlere, yarışmalara, konserlere ve daha birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak Gurbetçi Festivali’nde stant kiralamak ister misin? Kıymetli esnaflarımızın katkısıyla dolu dolu geçecek bir festival bizleri bekliyor…" şeklinde duyuru ile başvuruların alınacağı ifade edildi. 

29 Temmuz 2023 saat 17.00'a kadar yapılacak olan başvurular için kayıt yerlerinin ise Atatürk Kültür Merkezi olduğu ifade edildi. Merak ve ilgi ile beklenen Gurbetçi Festivali'nin ise 4 - 5 - 6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği öğrenildi.