Uşak Belediyesi duyurdu! Engelsiz Doğa Şenliği düzenlenecek

Uşak Belediyesi, kente kazandırılan projeler ve etkinliklerle ilgili vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Şehirde faaliyetlerine devam eden belediye bu kez Engelsiz Doğa Şenliği düzenleyeceğini açıklayarak detayları da duyurdu.
Uşak Belediyesi duyurdu! Engelsiz Doğa Şenliği düzenlenecek

Uşak Belediyesi duyurdu! Engelsiz Doğa Şenliği düzenlenecek - Ülkemizde faaliyet gösteren belediyeler kentlerin ihtiyaçları doğrultusunda projelerini sürdürüyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla da pek çok etkinliğe imza atılırken haziran ayının gelmesi ile birlikte Uşak'ta yeni etkinlik takvimine start verildi. Uşak'ta özel gereksinimli bireyler için düzenlenen çeşitli etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Engelsiz Doğa Şenliği düzenleneceğini açıklaayn Uşak Belediyesi resmi sosyal medya hesapları üzerinden etkinlik takvimine ilişkin bilgileri paylaştı. 

UŞAK BELEDİYESİ'NDEN ŞENLİK DUYURUSU

Uşak Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamalar doğrultusunda ''Özel gereksinimli bireylerimizle Engelsiz Doğa Şenliği'nde buluşuyoruz. Gülüp eğlenerek güzel bir gün geçireceğimiz etkinliğimize, tüm özel bireylerimiz ve aileleri davetlidir.'' ifadelerine yer verildi. 

AKSE HAYVANAT BAHÇESİ'NDE ŞENLİK

Özel gereksinimlii bireyler için yapılacak olan etkinlik detayları da belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile belli oldu. 5 Haziran Pazartesi günü saat 10.002da Akse Hayvanat Bahçesi'nde düzenlenecek olan etkinliğe vatandaşlar davet edildi. 

Engelsiz Doğa Şenliği'nde özel gereksinimli bireylerin kaynaşarak streslerini atmaları, sosyal etkinliklerle yaz mevsimini karşılamaları bekleniyor.

İlgili Haberler