Uşak Belediyesi duyurdu! Başkan Çakın Söz Gençlerde programı ile gençlerle buluşacak

Uşak Belediyesi, resmi sosyal medya hesapları aracılığı ile gençler için bir duyuru yayımladı. Söz Gençlerde programı kapsamında Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın gençlerle bir araya geleceği kaydedildi. Programın detayları da duyuruldu.
Uşak Belediyesi duyurdu! Başkan Çakın Söz Gençlerde programı ile gençlerle buluşacak

Uşak Belediyesi duyurdu! Başkan Çakın Söz Gençlerde programı ile gençlerle buluşacak - Uşak Belediyesi, kentteki çeşitli çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Gençlerle bir araya gelinecek bir programın duyurusu da Uşak Belediyesi'nin resmi sosyaş medya hesapalrı aracılığı ile yapıldı. 

BAŞKAN ÇAKIN, GENÇLERİN SORULARINI CEVAPLAYACAK

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın'ın gençlerle buluşacağı duyurulan açıklamada program takvimi de paylaşıldı. Soru cevap eşliğinde  Başkan Çakın ile gençlerin sohbet edeceği programa dair detaylar paylaşıldı. 

26 Mayıs Cuma günü saat:16.00'da Atapark Kule Altı Bahçe'de gerçekleştirilecek olan buluşmaya Uşak Kent Orkestrası enstrümanlarıyla birlikte eşlik edeceği bildirildi. Uşak Belediyesi'nin projesi olan Genç Kuşak ve Uşak Belediyesi tarafından sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Genç Kuşak'ın sosyal medya hesağpları üzerinden yaptığı açıklamada "Haydi genç arkadaşım, Kent Orkestramızın eşsiz müzik ziyafetinin de olacağı programımıza seni de bekliyoruz." denildi. 

Uşak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise ''"Söz Gençlerde" Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın gençlerle buluşuyor; soru cevap eşliğinde hoş bir sohbet seni bekliyor. Haydi genç arkadaşım, Kent Orkestramızın eşsiz müzik ziyafetinin de olacağı programımıza seni de bekliyoruz.

26 Mayıs Cuma Atapark Kule Altı Bahçe Saat: 16.00'' ifadelerine yer verildi.