Uşak Barosu seçimlerinde aday sayısı 3’e yükseldi

Uşak Barosu’nun 20 – 21 Ekim tarihlerinde yapılacak olan genel kurulunda baro başkanlığı için aday olan avukatların sayısı 3’ e yükseldi.
Uşak Barosu seçimlerinde aday sayısı 3’e yükseldi

Mevcut Başkan Av. Gürcan Sağcan ve yönetiminde yer alan yardımcısı Avukat Serap Ergun Bitgin’in ardından eski Baro Başkanlarından Kazım Kargı’da adaylığını aç Uşak Barosu’nda 2006-2008 yıllarında başkanlık görevinde bulunan deneyimli Avukat Kazım Kargı bu seçimlerde yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Kargı adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “İki değerli meslektaşım adaylığını açıkladı. Bu kez diğer meslektaşlarım, aday olmam hususunda bana telkinlerde bulunmaya başladı. Ben de etkin, güçlü ve onurlu bir baro için meslektaşlarımla bir ve beraber olmak için listemi hazırlayıp aday oldum. Diğer aday meslektaşlarıma da başarılar dilerim. Hayırlısı olsun” dedi.

Baro Başkan Adayı Av.Kazım Kargı’nın yönetim listesi: Av.Emine Özleyen, Av.Meral Gülmez, Av.Gülnihal Özdemir, Av.Atilla Arslan, Av.Murat Gündüz, Hidayet Cambaz, Av.Emin Coşkun, Av.Çetin Altınbilek, Av.Kazım Kuşcu, Av.İsmail Emre Ayhan

BAŞKAN SAĞCAN; “CÜBBENİN ONURU İÇİN YENİDEN ADAY OLDUM”

Halen Uşak Baro başkanlığını sürdüren Av. Gürcan Sağcan da yeniden adaylığını şu ifadelerle açıklamıştı: “20-21 Ekim 2018 Tarihlerinde yapılacak Uşak Barosu olağan genel kurulunda ,arkadaşlarımla Uşak Barosu'nu yönetmek üzere talip olduk.Cübbemize, mesleğimizin  onuruna, Cumhuriyetimize ,Vatanımıza, Bayrağımıza, Milletimize, hukukun üstünlüğüne ,yargının bağımsızlığına sahip çıkacağız .Meslektaşlarımın bilgisine ve takdirlerine saygıyla sunarım.”

Avukat Gürcan Sağcan’ın listesinde yer alan isimler: Av. Göksel Çümen, Av. Ebru Erdoğan, Av. Ömer Karaman, Av. Onur Ozan Gün,  Av. Osman Tuncer, Av. Mehmet Nuri Sezgin, Av. Özkan Demirel, Av. Mehmet Türker, Av. Volkan Berber, Av. Begüm Kelle

BİTGİN; “MESLEK SORUNLARINA ÇÖZÜM BULMAK İÇİN ADAYIM”

Seçildiği takdirde Uşak Barosu tarihinde ilk kadın başkan unvanını taşıyacak olan Av. Serap Ergun Bitgin; “21 Ekim 2018 tarihinde yapılacak olan Uşak barosu yönetim organları seçiminde Hukukun üstünlüğüne ve savunmanın gücüne olan inancımla mesleki sorunların çözümüne katkı sunabilmek için başkan adayıyım. Desteklerinizi bekliyorum” şeklinde adaylığını açıklamıştı.

Avukat Serap Ergun Bitgin’in listesinde şu isimler yer alıyor: Av. Serap Şenada, Av. Ayşe Sözver Keskinkılıç, Av. Tevfik Şahan,  Av. Yavuz Köksal, Av. Serhat Çatar, Av. Güven Özkan, Av. Ali Karakulak, Av. Eren Ceylan, Av. Nurettin Ceylan, Av. Ümit Akkuş