Uşak Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Uşak Valiliği Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Funda Kocabıyık başkanlığında yapıldı.
Uşak Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Tüm illerde aynı saatte gerçekleştirilen ve Uşak'ta da Öğretmenevi Şeref Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Funda Kocabıyık’ın yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı Bünyami Korkmaz, Vali Yardımcısı Muammer Balcı ve Ömer Kalaylı,  Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Karahan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, İl Jandarma Komutanı J. Albay Yalçın Baysal, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve kurul üyeleri katıldı.

Vali Funda Kocabıyık toplantıda yaptığı konuşmada, “Uyuşturucu maddeler ve bağımlılıkla mücadele Ülkemiz için önemli bir öncelik olarak yer almaktadır. Bu maddelerin bireyler ve toplum üzerindeki zararlarının kaldırılması için ilgili tüm kuruluşların belirli bir program dâhilinde birlikte ve etkin bir şekilde çalışması gereklidir. Bu amaçla İl Sağlık Müdürlüğünün, Uşak Üniversitesinin, Yeşilay İl temsilciliğinin, Uşak Belediye Başkanlığının ve son olarak İl Müftülüğünün faaliyetleri hakkında bilgi alacağız. Toplantının uyuşturucu ve bağımlılıkla daha etkili ve güçlü mücadele yöntemine katkı sağlamasını diler, toplantının yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Vali Funda Kocabıyık’ın konuşmasının ardından ilimizde uyuşturucu ile mücadelede alınan ve uygulanan tedbirlerle kurumlar arasındaki konu ile ilgili koordinasyon çalışmaları da değerlendirildi.