Uşak Alperen Ocakları Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı

Alperen Ocakları Uşak İl Başkanlığınca Muhsin Yazıcıoğlu’nun 10'uncu ölüm yıldönümü dolayısıyla yürüyüş düzenlendi.
Uşak Alperen Ocakları Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı

Geçen yıl gerçekleştirilen “Asım’ın Nesli Muhsin Başkan’ın İzinde Yürüyor” etkinliğinin ikincisi olan yürüyüş Uşak Belediyesi önünden başlayıp 15 Temmuz Şehitleri Meydanında son buldu.

Yürüyüşün ardından Alperen Ocakları Uşak İl Başkanı Mehmet Sezer ve Alperen Ocakları Uşak İl yönetiminden Metin Coşkun açıklama yaptı.

Metin Coşkun’un açıklaması şöyle:

“Kıymetli hemşehrilerim,  değerli basın mensupları ve yiğit dava arkadaşlarım, hepiniz hoş geldiniz. Sizleri yücelerin en yücesi olan,  Allah’ın selamı ile selamlıyorum.  Selamün aleyküm.

Tam 10 yıl önce 25 Mart’ta bir ateş düştü karlı dağlara. Maraş’tan gelen haberle o ateş yüreğimize savruldu. Şehit etmişlerdi Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU’nu. Ayrıca beraberinde yol arkadaşları Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya Erhan Üstündağ, İsmail Güneş ve Kaya İstektepe şehadet şerbetini içmişlerdi.

Bugün O’nun için, O’nsuz geçen 10 yıl için ve vefa borcumuz için buradayız. 25 Mart 2009’ da bir suikast sonucunda düşürülen helikopterin kayıp parçaları için buradayız.  Bizler Muhsin Başkanımızın bize bıraktığı tertemiz davanın neferleriyiz. Davamız batıla karşı olduğu için Şehit Muhsin Başkanımızın sözleri ile “Zulüm Azrail olsa hep Hakk’ı tutacağım. Mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir.”  Diyerek Şehit Liderimizin Alperenleri olarak her daim hakkın yanında olacağız. Doğrunun yanında olacağız. Batıla ve yanlışa fırsat vermeyeceğiz. O’nun bize bıraktığı fikirleri ve dava şuurunu Allah’ın izni ile omuzlarımızda yükselteceğiz. Sözlerimi sonlandırırken Muhsin Yazıcıoğlu suikastı davasını sürdüren yetkililere Abdurrahim Karakoç’un dizeleriyle mesaj göndermek istiyoruz.

“Gene tehir etme 3 ay öteye

Bu dava dedemden kaldı hakim bey

Otuz yıl da babam düştü ardına

Siz sağ olun o da öldü hakim bey

Diyerek suikastın en yakın zamanda aydınlığa kavuşmasını niyaz ediyoruz. İmanımız vardır ki; Allah’ın adaleti er ya da geç vuku bulacaktır.”