Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ekrem Boran asaleten atandı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Mustafa Peltek’in yerine Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili olarak atanan Ekrem Boran’ın aseleti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı.
Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ekrem Boran asaleten atandı

Kamu kurum ve kuruluşlarında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan 42 ayrı atama kararı; sabah saat 06.00'da Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; aralarında Hazine ve Maliye Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü ve Türkşeker’in de olduğu 12 kurumda 19 üst düzey bürokratı görevden aldı. Buna göre; Hazine ve Maliye Bakanlığı Risk Analizi Genel Müdürü Soner Korkmaz ile Muhasebat Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı Yazıcı, Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan’ın görevlerine son verildi.

Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ekrem Boran Kimdir?

1978 yılında Osmaniye’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Osmaniye’de tamamladı. Dicle Üniversitesi Matematik Bölümünden ve Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olduktan sonra Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Kamu Yönetimi Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı. 2003-2006 yılları arasında Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak çalıştı. 2006-2015 yılları arasında Çalışma ve İş Kurumu Osmaniye İl Müdürlüğünde sırasıyla memur ve şef olarak çalıştıktan sonra, 2015 yılı Temmuz ayında Osmaniye Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne, İl Müdür Yardımcısı olarak atandı. Bakanlığımızca 2021 yılı Ağustos ayında Uşak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görevlendirilmiş olup, halen bu görevine devam etmektedir.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da görev alan Ekrem BORAN, evli ve üç çocuk babasıdır.

(SALİH KILINÇ / HABER)