UOSB Genel Kurulu yapıldı

Uşak Organize Sanayi Bölgesi 17. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
UOSB Genel Kurulu yapıldı

UOSB hizmet binasında yapılan genel kurulun açılış konuşmasını UOSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu yaptı.

UOSB'de firmalara daha ucuz elektrik temin etmek için çalıştıklarını aktaran Ağaoğlu, bölgeye yatırımcı çekmek için, üretimi artırmak istediklerini ifade etti.

UOSB atık su arıtma tesisinin revize edildiğini, itfaiye teşkilatının güçlendirildiğini, güneş enerjisinden daha fazla faydalanmak için yatırımlar yaptıklarını aktaran Ağaoğlu, "Üçüncü genişleme alanımızın açılmasıyla bölgemize yeni yatırımcılar gelecek. Tüm altyapı çalışmalarını tamamladık. Katı atıkların bertarafıyla ilgili çalışma yürütüyoruz. Görev süremizce herkese eşit ve adaletli yaklaşarak hizmet üretmeye özen gösterdik." dedi. 

Uşak Valisi Salim Demir ise ekonominin gelişmesi için organize sanayi bölgelerinin gelişmesi gerektiğini belirterek, ilde bu yönde çalışmalar yaptıklarını söyledi.

UOSB üçüncü genişleme  alanıyla ilgili çalışmalarda sona gelindiğini belirten Vali Demir, "UOSB'nin büyümesi gerekli. Bizde elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Türkiye üreterek zenginleşerek, büyüyecek. Bizde bu yönde çalışıyoruz." diye konuştu.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise belediye olarak UOSB'ye her türlü desteği verdiklerini belirterek, ortak akılla çalışmaya devam edeceklerini aktardı.

Tek listeyle gidilen seçimlerde yapılan açık oylama ile eski yönetim yeniden göreve getirildi.