Ulubey'de "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın ” etkinliği düzenlendi

Uşak’ın Ulubey ilçesinde "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" etkinliği düzenlendi.
Ulubey'de "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın ”  etkinliği düzenlendi

İçişleri Bakanlığı tarafından, trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturmak ve yaya geçitlerinin kullanımını yaygınlaştırmak amacı ile ülke genelinde 81 il ve ilçelerinde "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Ulubey İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, ilçe merkezinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında araç sürücülerine broşürler dağıtılarak, sürücüler yaya geçidi hakkında bilgilendirildi.

Farkındalık oluşturmak amacıyla etkinliği katılan Ulubey Kaymakamı Onur Özaydın, öğrencilerle birlikte güvenli yaya geçidinden geçti. Konu ile Ulubey kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada; “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla, Ülke genelinde eş zamanlı Trafikte Yaya Önceliği Bilincinin Oluşturulması Kampanyası kapsamında, Sayın Kaymakamımız Onur Özaydın, Ulubey Belediye Başkanı Ali Rıza Ada, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın Müdürleri ve Personeli, Öğrenciler ve Öğretmenlerimiz ile Ulubeyli Vatandaşlarımızın Katılımıyla Saat 12.00-13.30 arasında Ulubey ilçemizde bulunan yaya geçitlerinde etkinlik gerçekleştirildi” ifadelerine yer verildi.