UKOSB Başkanı İbrahim Karahallı’dan seçim sonrası değerlendirme

Uşak Deri ve Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı, 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimler sonrasında Uşak Gündem'e değerlendirme de bulundu
UKOSB Başkanı İbrahim Karahallı’dan seçim sonrası değerlendirme

Uşaklı sanayiciler olarak bir sanayicinin Uşak Belediye Başkanı seçilmesine sevindiklerini ve umutlandıklarını kaydeden Karahallı, “Bizim sorunlarımız en iyi bir sanayici bilir. Sanayici bir arkadaşımızın Uşak Belediye Başkanı seçilmesinin, Uşak’ta üretim yapan sanayicilerin sorunlarının çözümüne olumlu katkılar sunacağına inanıyorum.

Uşak Deri ve Karma OSB yönetimi ve halkı olarak, özellikle katı atık sorunumuzun çözümünde sanayici Belediye Başkanı yönetimindeki Uşak Belediyesi’nin daha aktif bir rol oynayacağı yönünde umutlarımız artmıştır” dedi.

“SEÇİMLERDE ÇOK YORULDUK VE GERİLDİK”

Karahallı, “Son yıllarda art arda yapılan seçimler yüzünden ülke ve Uşak olarak çok yorulduk ve gerildik. Önümüzdeki dört buçuk yıl seçim olmayacağını Sayın Cumhurbaşkanımızın ağzından duymak ta içimizde bazı umutların yeşermesine neden oldu.

Sayın Cumhurbaşkanımızın önümüzdeki dört buçuk yıl içerisinde politikaların ekonomik ağırlıklı olacağını vurgulaması da Uşaklı sanayiciler olarak geleceğe daha umutlu bakmamıza neden oldu” şeklinde konuştu.