Uçtu uçtu Veli Başkan uçtu

Yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olan Macera Parkı’nda kurulan, 240 metre uzunluğunda ve 19 metre yüksekliğinde zipline’nin ilk konuğu olan Ulubey İlçesi Belediye Başkanı Veli Koçlu, oldukça heyecanlı ve zevkli anlar yaşadı,
Uçtu uçtu Veli Başkan uçtu

Türkiye’nin en yüksek ziplinelerinden birisi olan ziplineyi deneyen Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu, boşluğa bırakıldığı an heyecanını gizleyemeyerek çığlık attı. Daha sonra uçmanın zevkini yaşayan Koçlu, bu hazzı herkesin tatmasını önerdi.

Koçlu, “Ulubey Belediyesi olarak, Çamlık Mesire Alanında kurmuş olduğumuz Macera Parkı’nda 240 metre halat uzunluğu, 20 metre kule yüksekliği ve derinlik olarak ülkemizdeki en büyük ve heyecan verici projelerden biri olan Zipline bölümünün güvelik ve kullanım eğitimleri personelimize verilmeye başlandı. Deneme ve eğitim çalışmalarında bu heyecanı sizler için yerinde yaşadık ve test ettik. Açılışımıza çok az kalan bu maceraya siz değerli halkımızı da dahil etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizin ve kanyon turizminin gelişmesi için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir. 

Ayrıca projemizin gerçekleşmesinde emeği geçen T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına, Zafer Kalkınma Ajansına, Valiliğimize ve proje ortaklarımıza teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

BİR AY SONRA HİZMETE GİRİYOR

Ulubey Kanyonları Çamlık mevkiinde yapımı tamamlanan Macera Parkı’nın bir ay sonra hizmete girmesi için bakanlık oluru bekleniyor.

Projenin sahibi Ulubey Belediye Başkanı Veli Koçlu, yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olacak Macera Parkı’nda; dev salıncak, 240 metre uzunluğunda ve 19 metre yüksekliğinde zipline, tırmanma parkuru, çocukların gerçek anlamda survivor yapabileceği alanlar olacağını açıkladı.

Koçlu, kanyonları görmek ve çocuklarının macera yaşarken ailelerinde huzur içerisinde dinlenip bir şeyler yiyip içebileceği yeşiller içerisinde yaşam alanlarının yer aldığını ve herkesi beklediklerini kaydetti.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler