TV8 patronu Acun Ilıcalı yeni sezona iddialı bir giriş yapacak

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan 'Gel Konuşalım' isimli programa konuk olan patron Ilıcalı yeni sezon için hazırlıklardan bahsetti. Ali Koç ve FB TV ile ortak projeler yapabileceğini söyleyen Ilıcalı, yeni sezonda yeni diziler ve transferlerin olduğunu söyledi.
TV8 patronu Acun Ilıcalı yeni sezona iddialı bir giriş yapacak

İlk olarak başka kanallarda yarışma programı düzenleyerek yayın hayatına başlayan Acun Ilıcalı’nın oldukça dramatik bir özgeçmişi var. Oldukça büyük sıkıntılar yaşayan ünlü yapımcı ve sunucunun satın aldığı TV8 kanalı oldukça iddialı programlar yaparak yıllardır zirveden eksilmeyen kanalları geçmeyi başarmıştı. Yarışma programlarının yanında sektörde önde olabilmek için birçok dizi çekmiş ve kanalında yayınlamıştı ama çok fazla başarı yakalayamamıştı. Kendi kanalında yayınlanan ‘Gel Konuşalım’ programına konuk olan Acun Ilıcalı oldukça flaş açıklamalarda bulunarak yeni sezonda çok iddialı olduğunu ve yeni transferlerin olacağını açıkladı. Yeni transferler ve yeni dizilerle yeni sezonda TV8’in başarısını hep birlikte göreceğiz.

O SES TÜRKİYE YENİ SEZONA SÜRPRİZLERLE BAŞLAYACAK

Kendi kanalı TV8’de yayınlanan bir programda yeni sezonda başlayacak olan O Ses Türkiye programında büyük sürprizler olacağının müjdesini veren Acun Ilıcalı aynı zamanda Jet Sosyete isimli dizinin yeni sezonda TV8’de yayınlanacağının da müjdesini verdi. O Ses Türkiye sürprizlerinin ise ilk olarak jüride olduğunu söyledi. Jürilerde yeni isimler olacak bilinmiyor ama gündemi bir hayli meşgul edeceğe benziyor. Jüriye geçtiğimiz sezonlarda Sibel Can, Yıldız Tilbe ve Ebru Gündeş gibi oldukça ünlü isimler dahil olmuştu ki bu sezon için 18 yaşına giren Aleyna Tilki’nin olacağı konuşuluyordu. Ilıcalı herhangi bir isim ve ipucu vermez iken yeni transferlerin olduğunu söyledi. O Ses Türkiye programında hangi jürilerin olup olmayacağı çok yakında belli olacak.

KORELİ BABA VE KIZIN HİKAYESİ DİZİYE DÖNÜŞECEK

Gel Konuşalım programında Ilıcalı’nın yeni sezon için oldukça iddialı bir diziyi sezona hazırladığı ortaya çıktı. Koreli bir baba ve kızın hikayesini konu alacak diziyi Medyapım çekecek. Projeye hem yapım ekibinin hem de TV8 ekibinin oldukça fazla güvendiği söyleyen patron Ilıcalı’nın elbette çok daha fazla sürprizi yeni sezonda ekranlarımıza getireceğini biliyoruz. Yeni sezona iddialı bir giriş yapma hazırlığında olan Acun Ilcalı’nın ayrıca Ali Koç ile işbirliği yapma olasılığı da var. Çok yakında detayları öğreneceğiz.