TPAO 2023 yılı personel alımlarını duyurdu! İŞKUR üzerinden 450 işçi alacak!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından bugün yapılan açıklamalara göre toplamda 450 personel alınacağı açıklandı.
TPAO 2023 yılı personel alımlarını duyurdu! İŞKUR üzerinden 450 işçi alacak!

Bugün Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre 2023 yılı için toplamda 450 personel alımının yapılacağı öğrenildi. Duyuru ile birlikte personel alımı için kapsam dahilinde hangi illerde ne kadar alımların gerçekleştirileceği açıklandı.

TPAO 450 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Resmi sosyal medya hesabından duyuru yapan TPAO konuya ilişkin "Ortaklığımız, Ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda arama ve üretim faaliyetlerini hız kesmeden sürdürmektedir. Artan arama ve üretim faaliyetlerimiz ile petrol ve doğalgaz keşiflerimiz sonucu yeni çalışma arkadaşlarına ihtiyaç duymaktayız." ifadeleri ile yapılacak olan alımlara ilişkin detaylara yer verdi. 

Bu alımlar kapsamı ise "2023 yılı içerisinde, Ankara'da bulunan Merkez Teşkilatımız ile Taşra Teşkilatımız olan Batman, Adıyaman, Trakya ve Şırnak Bölge Müdürlüklerimize çeşitli alanlarda 175'i lisans, 275'i ön lisans mezunu olmak üzere toplamda 450 personel alımı yapılacaktır." şeklinde toplam sayı açıklandı.

ALIMLAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK! 

Bugün sosyal medya hesabından gerçekleştiren resmi duyuruya göre personel alımlarının İŞKUR üzerinden alınacağı öğrenildi. 2023 yılının Mayıs ayının sonu itibariyle yayımlanacak olan ilanlar hakkında duyuru şu şekilde verildi;

1- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, alım işlemleri gerçekleştirilecektir.

2- İlanlarımız, Türkiye İş Kurumu üzerinden 2023 yılı Mayıs sonu itibariyle yayımlanmaya başlayacak ve başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden yapılabilecektir.

Şimdi ise başvuru yapmak isteyen kişiler ilanların bu ayın sonu ile birlikte yayımlanmasını bekliyor.