TOKÖZ EŞME İLÇESİNDE GÖRDÜĞÜ İLGİDEN MEMNUN KALDI

İYİ Parti İl Başkanı Şener Toköz ve bazı il yöneticileri, İYİ Parti Eşme İlçe teşkilatı ve Eşmeli vatandaşları ziyaret etti.
TOKÖZ EŞME İLÇESİNDE GÖRDÜĞÜ İLGİDEN MEMNUN KALDI

Eşme ziyaretin değerlendiren İl başkanı Şener Toköz, Eşme ilçesini çok önemsediklerini vurgulayarak, ilçe teşkilatı ve Eşmeli vatandaşlarla ülke gündemini değerlendirdiklerini belirtti.

Toköz, Esnafın yanı sıra Eşme'li vatandaşların da yoğun ilgisinden büyük bir memnuniyet duyduklarını da sözlerine ekledi.

İYİ Parti Eşme İlçe Teşkilatını ziyaret eden İl başkanı Şener Toköz, Eşme çarşısında esnafları gezdi ve sokaktaki vatandaşlarla görüş alış verişinde bulundu. Ziyaretten oldukça memnun kalan Toköz, mutluluğunu şu kelimelerle dile getirdi:

“ll yöneticilerimiz ve Eşme ilçe başkanlığımız yöneticileri ile Eşme esnafımızı ziyaret ettik.

Gitmediğin yerden, sıkmadığın el'den, dertleri ile dertlenmeden, sevinci ile sevinmeden sadece seçimden seçime değil her gün onların arasında olup yaralarına bir nebze de olsa merhem olmak için “Millet Bizi Çağırıyor” sloganımızla çıktığımız bu yolda.

Bugün Eşme ilçemizde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin de dediği gibi çalmadık kapı ulaşamayıp elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmamak koşulu ile Eşme de esnaflarımızı ziyaret edip; Esnaflarımızın dertlerine ortak olup İYİ PARTİ olarak kendileri ile İYİ PARTİ’NİN iktidarlık döneminde hayata geçireceğimiz projelerimizi paylaştık.

Esnafın yanı sıra Eşme'li vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir.

Gördük ki: AKP iktidarı artık uzatmaları oynamakta ilk Seçim'de kaynamayan tencereler sandıkta AKP iktidarına gereken cevabı verecektir.

Eşme de ki vatandaşlarımıza partimize gösterdikleri ilgi ve alâkadan dolayı teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.”

(SALİH KILINÇ/HABER)

İlgili Haberler