Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz hayatını kaybetti!

Taha Duymaz ve Melek Duymaz'ın enkazda cansız bedenine ulaşıldı.
Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz hayatını kaybetti!

Uzun süredir enkaz altından çıkarma çalışmaları yapılan binada sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve Melek Duymaz'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken Taha Duymaz'ın olduğu binadan ses gelmemesi üzerine çalışmalar durdurulmuş ve sonrasında tekrar devam etmişti. Ekiplerin büyük bir titizlikle devam ettiği arama kurtarma çalışmalarında Taha Duymaz ve Melek Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldığı bilgisi geldi. 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem çevre 10 ili de etkisi altına alırken Hatay'lı sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'da kardeşi ve annesi ile enkaz altında kalan isimlerden olmuştu. 12 gündür Taha Duymaz ve ailesinden haber alınması beklenirken farklı iddialar sosyal medyada yankı yapmış ve Taha Duymaz'ın ablasından açıklamalar gelmişti. 

Yağtığı yemekleri video çekerek sosyal medyada büyük bir kitleye sahip olmayı başaran sosyal medya fenomeni Taha Duymaz kardeşi ve halasıyla enkaz altında kalırken Taha Duymaz'ın annesinin hayatını kaybettiği bilgisi geldi. Taha Duymaz ve kardeşi Melek Duymaz'ın cansız bedeni arama kurtarma ekipleri tarafından enkazdan çıkarıldı.