Taha Duymaz'ın enkaz altından çıkan eşyalarını ablası paylaştı!

Hatay'da oturdukları binanın enkaz haline dönmesinin ardından abla Semiha Duymaz bir dakika bile enkaz başından ayrılmamıştı.
Taha Duymaz'ın enkaz altından çıkan eşyalarını ablası paylaştı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem Hatay başta olmak üzere çevre 10 ilde büyük bir yıkıma neden olurken Hataylı fenomen Taha Duymaz ve kız kardeşi Melek Duymaz'da Hatay'da meydana gelen depremin ardından enkaz altında kalmıştı. 12 gün süren enkaz çalışmalarına rağmen bulunamayan Taha Duymaz ve Melek Duymaz'ın geçtiğimiz gün enkaz altından cansız bedenleri çıkarıldı. Yaptığı yemeklerle büyük bir kitleye ulaşan ve sosyal medyada milyonlar tarafından sevilen fenomen Taha Duymaz'dan geri enkaz altından çıkan eşyaları kaldı. 

Hatay'da oturdukları binanın enkaz haline dönmesinin ardından abla Semiha Duymaz bir dakika bile enkaz başından ayrılmamıştı. Abla Semiha Duymaz 12 gün boyunca kardeşleri Taha ve Melek Duymaz'dan güzel haberler beklerken geçtiğimiz gün cansız bedenlerine ulaşıldı. Kardeşinin cansız bedeninin çıkarıldığı enkaz altından özel eşyaları çıkarılırken abla Smeiha Duymaz 'Allah kimseye yaşatmasın' dedi. 

CANSIZ BEDENİNDEN SONRA EŞYALARI ÇIKARILDI!

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen deprem nedeniyle milyonlarca vatandaş enkaz altında kalmıştı. Çevre 10 ilde aynı anda enkaz altında arama kurtarma çalışmaları devam ederken binlerce kişi hayatını kaybetti. Deprem sürecinde Hatay'da memleketinde olduğu bilinen Taha Duymaz'ın deprem etkisiyle oturduğu bina tozla buz oldu. Binanın yıkılmasının ardındna arama kurtarma çalışmaları depremin 12 gününde sona ererken Taha Duymaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. 

Kardeş acısı ile yanıp kavrulan abla Semiha Duymaz açıklamasında "Kaybımız büyük, ailem ve ben bu süreçte yanımızda olan, olmak isteyip olamayan, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Özellikle belirtmek isterim ki Instagram hesabımı kapatıyorum. Bu son paylaşımım olacak. Bunda sonra paylaşılan hiçbir şey beni ve ailemi temsil etmiyor. Herkesten Allah razı olsun. Allah bizlere ve sevenlerine sabır versin" dedi. 

Enkaz altından kardeşlerinin cansız bedeni çıkarılan Semiha Duymaz enkaz altında yakınlarının çıktığı eşyaları paylaşan Semiha Duymaz açıklamasında  "Dilerim Allah'tan bu acıyı kimseye yaşatmasın" dedi.